Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 23 de Setembre del 2022
ENTREVISTA SALVADOR BENLLOCH, PORTAVEU DE VOX EN L'AJUNTAMENT DE TORRENT

Benlloch: "No ens interesen els personalismes, només defendre Torrent”

Benlloch ha denunciat també la falta d’agents de la Policia Local que fa augmentar la inseguritat entre els veïn i veïnes i demanen una Policia de Barri

Salvador Benlloch és el portaveu de VOX en l’Ajuntament de Torrent. Amb ell parlem de l’any intens, políticament parlant, que tenim per davant. De moment no sap res de si repetirà o no com a candidat. Cal recordar que el seu partit compta amb dos regidors des de 2019 quan entraren a l’Ajuntament de Torrent per primera vegada.

 

Comença un nou curs polític intens amb la vista posada en les eleccions locals de maig de 2023. La maquinària política ja s’ha posat en marxa, els partits polítics comencen a treballar en els seus programes electorals, uns més prompte que altres.

 

Aleshores, el temps de VOX quins són? En el nostre cas els temps els dicta Madrid i és on es decideixen les candidatures electorals. I crec pel que he sentit al nostre president Santiago Abascal que serem els últims en nomenar candidatures, però parla d’abans de final d’any. A nosaltres no ens interessen els personalismes, només estem ací per defendre els torrentins.

 

Encara que com ha dit és decisió de Madrid, vosté voldria repetir com a candidat de VOX en Torrent? Jo estic a la seua disposició perquè no tinc cap intenció política més enllà de treballar pels meus veïns. Jo vaig entrar en política perquè estava jubilat i podia dedicar el meu temps. Si no torne a repetir tornaré a casa amb la meua família i els meus fills i néts i viuré més tranquil perquè aquest és un treball de molta responsabilitat.

 

Aquesta legislatura que ja està finalitzant com la valora el seu partit? Tenim un hàndicap molt gran que és estar en l’oposició i en minoria i les nostres propostes no són ateses, però nosaltres continuem treballant per defensar els interessos dels torrentins. Nosaltres seguirem treballant fent oposició amb sentit comú, perquè VOX més que ideologia és sentit comú.

 

El seu partit ha alertat d’una “cara oculta” en l’agenda 2030. Si analitzem el contingut vorem l’errada en la qual ens volen portar, a més la majoria dels torrentins no saben què és. L’agenda 2030 són doctrines del món globalista, dels poders fàctics, grans empresaris, multinacionals que ens volen conduir per un camí concret. Com? Amb els fons Next Generation que no deixa de ser un xantatge, jo et done diners, però implantes el que jo et diga. Nosaltres no som negacionistes com ens digueren en el plenari, simplement nosaltres volem projectes que milloren Torrent i no tenim res a vore en altres països o ciutats al llarg del món.

 

VOX s’ha queixat en moltes ocasions que l’equip de govern “pasa el rodillo” a les seues propostes. Aquest equip de govern està més pendent de les polítiques globalistes que dels problemes reals dels nostres veïns. Un exemple és el soterrament de les vies del metro en Camí La Noria. En canvi, compren el Palau Giner Cortina que no sabem per a què s’utilitzarà i que vorem el que ens costa econòmicament, per a nosaltres és una despesa supèrflua. Nosaltres procurem traslladar les queixes dels veïns i mai contesten en temps i forma i fins al síndic de greuges els ha donat un toc d’atenció.

 

El seu partit ha demanat inversions en la Marxadella. I en molts altres llocs, fa falta aparcaments en tota la ciutat, l’enllumenat públic és inexistent, quan es fa de nit ens quedem a fosques, pareix la cova d’Alí Babà. El que dona peu a l’augment de la inseguretat en la ciutat.

 

Aquest és un altre tema que el seu partit i la resta de l’oposició ha denunciat en nombroses ocasions. Justament en l’últim plenari vàrem preguntar al voltant de la replegada de signatures per part dels veïns de Pare Méndez que presentaren fa uns mesos, perquè hem sabut que el problema ha anat a pitjor i no es prenen mesures. Els ciutadans tenen dret a estar segurs i a poder descansar.

 

L’oposició ha denunciat la falta d’agents en la Policia Local. Tenim pocs efectius en la Policia Local, és una plantilla molt escassa. Nosaltres demanem la implantació de la Policia de Barri i per a poder prestar un servei més a prop del veïnat parlant i coneixent els problemes de cada barri. Crec que és qüestió de prioritats i pareix que l’equip de govern està més interessant en l’agenda 2030 que en resoldre els problemes dels veïns.

 

VOX ha denunciat l’estat d’abandó del barranc de Torrent. Arribarà la gota freda i inundarà, el barranc d’aigua. l L’estiu ha sigut molt calorós i les possibilitats de la pluja són molt elevades i ací ningú fa res, “dos para el saco y el saco en tierra”. Ningú fa res.

 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.217.203.172

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.