Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 16 de Setembre del 2022
POLIESPORTIU

L'FDM llança "Torrent en forma" destinat a persones majors

Es tracta d'un programa gratuït que té com a objectiu combatre el sedentarisme i la soledat no desitjada

La Fundació Esportiva Municipal (FDM) ha llançat "Torrent en forma" destinat a persones majors. Es tracta d'un programa gratuït que té com a objectiu combatre el sedentarisme i la soledat no desitjada, dos dels potenciadors més importants en el procés de deterioració associada a l'edat.



"La programació està orientada a optimitzar l'estat físic de les nostres persones majors, ampliar les seues relacions socials i dotar-les d'autonomia a l'hora de realitzar qualsevol classe d'activitat física, millorant així la seua qualitat de vida", explica el regidor d'Atenció a les Persones Majors, José Antonio Castillejo.

 

Per part seua, la regidora d'Esports, Susi Ferrer, destaca que "en les sessions inicials s'incidirà en l'educació de la marxa i es treballarà en la condició física de les persones participants per a, posteriorment, fer una introducció a la marxa nòrdica, un entrenament complet, efectiu i social, que ens permetrà organitzar passejos per les rutes saludables de Torrent".



Les sessions, que tindran lloc els dilluns, dimecres i divendres, seran impartides per persones titulades en ciències de l'activitat física i l'esport, en col·laboració amb la Universitat de València i l'Associació Entrenament amb Majors, i estan dirigides a persones majors de 60 sense deterioració cognitiva o funcional important.

 

Al seu torn, estaran dividides en dos blocs: el primer del 3 d'octubre al 9 de desembre i el segon del 12 de desembre al 17 de febrer de 2023. Així mateix, s'estableixen tres grups amb un màxim de 25 persones en cadascun, sent el Grup 1 de 16 a 17h, el Grup 2 de 17 a 18h i el Grup 3 de 18 a 19h. El termini d'inscripció estarà obert durant tot el mes de setembre en l'adreça de correu info@fdmtorrent.com o de manera presencial en les oficines de la Fundació Esportiva Municipal.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.91.11.30

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.