Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 15 de Setembre del 2022

La Fira ‘Roda Mes a Torrent’ dona el tret d'eixida a la Setmana de la Mobilitat de Torrent

La programació de la Setmana de la Mobilitat de Torrent continua demà amb la taula col·loqui ‘El Transport del Futur’ i el ciclopaseig nocturn ‘Bicinit’

La programació de la Setmana de la Mobilitat de Torrent ha donat inici aquest matí amb la inauguració de la Fira de Mobilitat Sostenible ‘Roda MES a Torrent’ en l'Avinguda del Vedat, on la ciutadania podrà gaudir d'una exposició de vehicles elèctrics fins dissabte que ve 17 de setembre, en horari de 10 a 14h i de 17 a 20h, amb la presència d'algunes de les grans marques del sector com a Tesla, Cupra, BMW o Citröen, així com del projecte fabricat pels alumnes i alumnes del cicle d'electromecànica de l'IES La Marxadella. Així mateix, per a complementar aquesta activitat, la Unió Musical de Torrent i el Cercle Catòlic amenitzaran les vesprades de la Fira amb un variat repertori musical. D'altra banda, cal destacar que durant aquesta setmana el servei de transport TorrentBus serà totalment gratuït per a la ciutadania de Torrent.


“Amb la inauguració d'aquesta Fira ‘*Roda MES a Torrent’ s'obri als *torrentinos i *torrentinas la possibilitat de conéixer de prop i accedir a alguns mitjans de transport alternatius com a vehicles elèctrics, motos i patinets que poden provar-se durant aquests dies de la Fira. Una iniciativa per a conscienciar-nos i avançar en un Torrent més sostenible, un municipi que ens mereixem”, destaca el regidor de Mobilitat, Raúl Claramonte, qui afig que “també és una manera de contribuir amb els concessionaris i comerç local que ofereixen els seus últims models de mobilitat sostenible”. 
 
Les activitats continuaran demà a les 19h amb la celebració de la taula col·loqui ‘El Transport del Futur’ a la Sala Cívica de l’Antic Mercat, que comptarà amb la participació de destacats membres de les institucions locals, autonòmiques i europees, juntament amb representants del moviment associatiu i empresarial. Abans, a les 18h, es realitzarà una recepció amb orxata i *fartons per als assistents. A la nit la programació prosseguirà amb el ciclopaseig nocturn ‘Bicinit’, el qual s'iniciarà a les21h des de La Torre fins a arribar a Santa Ana, amb l'observació astronòmica com a gran protagonista.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.154.178

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.