Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dilluns, 22 de Abril del 2024 a les 13:29:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 09 de Setembre del 2022
Vox

Vox alerta de “la cara oculta” de l'Agenda Urbana de Torrent

Article d'opinion de Vox: grup municipal:

 L'Agenda Urbana de Torrent, portava a ple aquest mes de setembre, és la implantació a la nostra ciutat de l'agenda 2030, l'agenda globalista de les elits, del progressisme mundialista per a avançar en l'hegemonia cultural de l'esquerra. Des de VOX creiem que els ciutadans de Torrent voten a un equip de govern municipal perquè resolga els problemes, gestione el pressupost i desenvolupe un programa dissenyat per als torrentins, i no perquè inserisca 17 objectius de desenvolupament sostenible que cal complir, en els quals cal creure i amb els quals s'ha de combregar diàriament.
 
L'equip de govern ja té els seus eixos d'actuació sobre el territori, sobre el model de ciutat, sobre canvi climàtic, sobre cohesió social, etc. En cap apareix propostes d'acció sobre problemes que han manifestat els veïns de Torrent, com el soterrament de les vies del metre que integre el Barri Camí La Sénia amb la ciutat, el problema de l'aigua no potable que paguen com a apta alguns veïns d'urbanitzacions en Calicanto, els sorolls de les terrasses, la inseguretat ciutadana o eliminar definitivament els antics pals de fusta de distribució elèctrica situats enmig de les voreres del Barri de la Marxadella. En la seua Agenda, parlen d'economia urbana com un nou eix d'acció, però porten més de deu anys amb la xifra d'atur femenina més alta de la Comunitat Valenciana. Refereixen la necessitat de “revitalitzar” el turisme com a fórmula de desenvolupament de l'economia per a Torrent amb un lema “Torrent Al *Centre”, però a la nostra ciutat no hi ha ni un hotel.
 
Des del punt de vista del nostre grup municipal VOX, resulta escandalós l'ús reiterat de recursos provinents del pressupost municipal davant el mateix problema. És a dir, emprar diners dels torrentins a realitzar estudis repetits o perennes sobre assumptes que mai arriben a materialitzar-se, com l'adaptació del Pla de la Serra Perenxisa i restauració de la pedrera; que des del seu tancament, han sigut diversos els plans redactats però que de res han servit. En el seu pla d'optimització del cicle integral de l'aigua, l'objectiu és optimitzar i reduir el consum d'aigua. Ens preguntem si als veïns de Calicanto, que no els arriba l'aigua potable, els afecta aquest pla. L'Agenda Urbana de Torrent finalitza al·ludint a models de governança participativa, seguiment i avaluació. Pel demostrat fins ara, poca participació ciutadana desperta aquest govern municipal; segurament perquè són debats sobre conceptes que NO li interessen al ciutadà i que NO responen als problemes reals dels veïns, com són la inseguretat ciutadana (delinqüència, robatoris, okupació…), la neteja dels carrers, l'incivisme, la il·luminació deficient o l'ocupació. Si ho feren, algun ciutadà podria pensar que val la pena participar.
 
En definitiva, aquest govern municipal tracta de plasmar l'Agenda 2030 en tot el que es faça i es diga. La tècnica emprada és la de convertir en “objectes de la política” totes les activitats humanes i a totes les persones, ja siguen públiques o privades. L'Ajuntament de Torrent, juntament amb l'entramat social de fundacions i associacions, es rendeix a un full de ruta només pel premi de subvencions entorn de la promoció de l'Agenda. Des de VOX no podem permetre que ens diguen com hem de desplaçar-nos, quins aliments consumir, quin estil de vida portar o quins costums seguir. Preferim la nostra Agenda Espanya on s'ofereixen solucions reals als problemes reals dels *torrentinos.
Aquest grup municipal VOX TORRENT va ser triat pels nostres veïns i a ells ens devem, no a les elits supranacionals i les seues ideologies.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.4.65

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.