Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 07 de Setembre del 2022
MEDI AMBIENT

L'Ajuntament torna a llançar una campanya per a la recollida de mobles

L'alcalde, Jesús Ros, ha recalcat que és un "tema de conscienciació ciutadana que ens afecta a tots"

L'Ajuntament de Torrent tornarà a llançar una campanya per a informar del servei de la recollida de mobles que va llançar aquest mateix any. Segons l'alcalde de la ciutat, Jesús Ros, "és un tema de conscienciació ciutadana que ens afecta a tots". Aquest servei va entrar en funcionament aquest passat hivern i es va posar en marxa al costat d'una campanya informativa "porta a porta".

 

Aquest servei va començar amb una prova pilot als carrers compresos entre Verge de l'Olivar i el centre de majors de Santa Elena així com en el barri de l'Alter. Des del febrer passat els veïns i veïnes de la zona podien depositar els mobles al costat del contenidor més pròxim a la seua casa els diumenges i dimecres de 20.00 a 22.00 hores.



L'objectiu d'aquesta mesura era millorar la imatge i la neteja dels espais públics, però segons les denúncies de PP i Compromís no s'ha complit. Segons Ros, "hem de continuar informant i conscienciant als ciutadans i ciutadanes que deixar d'utilitzar aquest servei és perjudicial per a tots i per això tornarem a llançar una campanya informativa com ja vam fer al febrer d'enguany".

 

"Ójala parlaren en positiu"
El màxim edil ha volgut respondre a les crítiques de PP i Compromís respecte a la situació de la neteja a Torrent que els econacionalistas titllen de "isostenible". Ros ha contestat amb "Ójala parlaren en positiu, estic convençut que el que ells fotografien i pugen com el titular del dia no és el que veuen els seus votants quan ixen al carrer".

 

El portaveu socialista, Andrés Campos, ha volgut recordar que l'any 2010 i 2012 va haver-hi un descens en el pressupost de neteja municipal del 20 per cent que hem aconseguit revertir i fins i tot augmentar". I ha continuat aclarint que "aquest fet va propiciar un descens en el personal i un minvament en el servei que hui dia ja està solucionat, fins i tot amb més quantitat de personal fix".

 

 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.238.195.81

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.