Dimecres, 17 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 16 de Abril del 2024 a les 20:36:50 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 06 de Setembre del 2022
PP

Folgado reprén les reunions amb veïns de Torrent en cases particulars ‘Al Amparo de tu Casa’

Folgado: “volem continuar acostant el PP a la societat torrentina, som l'única alternativa al govern esgotat que tenim actualment i una majoria de ciutadans ens miren i esperen que el PP estiga a l'altura, escoltant-los i resolent els greus problemes de neteja i seguretat".

La presidenta i portaveu del Partit Popular a Torrent, Amparo Folgado ha anunciat que reprendrà la iniciativa que va posar en marxa quan era alcaldessa de reunir-se amb grups de veïns de Torrent, en cases particulars, per a tractar temes d'actualitat de la ciutat, recaptar propostes de millora i prémer l'estat de la ciutat, a través dels seus veïns.
 
‘Al Amparo de tu Casa’, és una iniciativa que forma part de la campanya de defensa dels veïns, desemparats, per la gestió del govern socialista a Torrent, de denúncia i de propostes en positiu, que porta realitzant la líder dels populars a Torrent durant l'últim any i que denomina ‘A l'Empara de Torrent’.
 
Segons ha assenyalat Folgado “aquest tipus de reunions en xicotet format, reunint-me amb un grup de veïns, d'una mateixa escala o amics, és una forma pròxima i directa, de conéixer els problemes reals als quals s'estan enfrontant els torrentins”. A més, la líder del PP apunta que “és més còmode per als veïns, al no haver d'expressar-se en públic, poder comentar-me les seues propostes de millora i les seues denúncies respecte a la gestió del govern actual”.
 
Fa un any, després de ser elegida Amparo Folgado com a presidenta dels populars a la ciutat, va iniciar una campanya a peu de carrer, per a acostar el PP als torrentins, canviant de seu des d'un pis a una planta baixa, creant el Consell dels Barris i traient el despatx del PP als carrers de la ciutat, en la iniciativa que denominen ‘El Despatx d'Amparo Folgado al Carrer’, amb el qual la líder del Partit Popular a la ciutat, recorre els diferents barris de Torrent, reunint-se amb veïns en els seus propis carrers i places. Iniciatives a les quals ha sumat la celebració del ‘Fòrum Torrent 2023’ en el qual càrrecs nacionals del partit es reuneixen amb la societat civil *torrentina i la iniciativa ‘Gran Torrent’ que va reunir 400 persones el mes de juliol passat en una plaça de la ciutat.
 
“Al Amparo de tu Casa és una nova iniciativa que posem en marxa, amb la qual volem continuar acostant el PP a la societat torrentina, som l'única alternativa al govern esgotat que tenim actualment i una majoria de ciutadans ens miren i esperen que el PP estiga a l'altura, escoltant-los i resolent els greus problemes de neteja i seguretat ciutadana que estan patint”, ha conclòs Folgado.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.216.190.167

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.