Diumenge, 29 de Gener del 2023

Actualitzada Divendres, 27 de Gener del 2023 a les 14:00:34 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 02 de Setembre del 2022

IDEA’T llança un programa de formació i orientació per a persones majors de 45 anys

La selecció de participants es realitzarà previ sondeig en l'Espai Labora i només podran ser seleccionades persones majors de 45 anys que siguen aturades de llarga duració

L'Ajuntament de Torrent, a través de l'empresa municipal IDEA’T, posa en marxa INICIACTIVA’T +45, un projecte d'itineraris individualitzats dirigit al col·lectiu de persones desocupades de llarga duració, majors de 45 anys, inscrites en els Espai Labora, amb la finalitat d'afavorir la seua ocupabilitat, mitjançant accions d'informació, orientació, formació i acompanyament, que proporciona les eines necessàries per a la realització d'una cerca activa d'ocupació, de manera autònoma, així com la detecció i dinamització d'iniciatives d'autoocupació.

 

“Amb aquesta iniciativa continuem amb la nostra política de formació i foment d'ocupació. És fonamental oferir als ciutadans, tant joves com persones desocupades de llarga duració, la possibilitat d'adquirir la formació i experiència necessària per a millorar les seues habilitats i adaptar-se al mercat laboral actual, millorant així la seua ocupabilitat i la possibilitat d'accedir a futures ofertes de treball”, tal com explica el regidor d'Economia, Andrés Campos.


Requisits per a la selecció de participants
La selecció de participants es realitzarà previ sondeig en l'Espai Labora i només podran ser seleccionades persones majors de 45 anys que siguen aturades de llarga duració i que estiguen inscrits o inscrites com a demandant d'ocupació. Així mateix, les persones seleccionades podran rebre una beca, sempre que realitzen el programa complet.


Per a ampliar informació, IDEA’T ofereix en la seua pàgina web oficial tota la informació necessària per a poder participar

https://torrent.portalemp.com/cursos.html?fc=88

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.214.216.26

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.