Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 01 de Setembre del 2022
SUCESSOS

Detingut per atracar a punta de pistola un locutori a Torrent

El presumpte autor dels fets se l'acusa d'un delicte de robatori amb violència i intimidació

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent a un home de 51 anys, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació després de, atracar en un locutori, pel que sembla amb una arma de foc. Els fets varen ocórrer al voltant de les onze del matí, quan els agents van ser comissionats per la Sala del 091 perquè acudiren a un carrer de la localitat valenciana, on pel que sembla s'estava cometent un robatori amb violència emprant una arma de foc.


Els policies es van dirigir ràpidament al lloc, on després d'entrevistar-se amb l'empleada van esbrinar que moments abans havia entrat un home a l'establiment, el qual es va dirigir a ella tractant de tapar-se la cara amb un braç per a intentar ocultar el seu rostre mentre empunyava pel que sembla una arma de foc en l'altra mà exigint-li tots els diners de la caixa registradora. Així mateix van esbrinar que l'home hauria eixit fugint davant la reiterada negativa de l'empleada.


Després de diverses batudes per la zona, els agents van localitzar a un home que coincidia plenament amb la descripció del sospitós. Aquest en adonar-se de la presència policial, va intentar fugir i despistar als agents, sent finalment interceptat.

Després de forcejar amb els agents, el sospitós va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. El detingut, amb més de 50 antecedents policials, alguns per fets similars, ha passat a disposició judicial.

 

Per altra banda, la policía Nacional va intervindre el día 1 en una precipitació des de un edifici d'un veí al carrer. El succés va ocorrer al carrer Genaro Palau a les 19:45 aproximadament. Tres vehiches de Policía Nacional van ser els primers en arribar al lloc, on estava la persona. La situació va provocar un tall de carrer y tràfic que afectava també a l'Avinguda al Vedat en hora punta. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.222.242.27

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.