Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 22 de Agost del 2022
POLÍTICA

El PP demana resposta a les onades de robatoris que pateix Torrent

Folgado: “aquest escenari, que no és nou, i està fent de Torrent una ciutat insegura i on problemes com l'ordre públic, tornen a ser una preocupació per als veïns, a causa de la desídia i indiferència del PSOE”.

Els populars de la capital de l'Horta Sud han tornat a exigir, per enèsima vegada, un reforç en el Cos de la Policia Local de Torrent, per a atallar la multiplicació en la comissió de fets delictius i la sensació d'inseguretat, real, que s'estén per la ciutadania a conseqüència d'aquest fenomen.

Des que, en 2015, l'Alcalde Jesús Ros eliminara la Policia de Barri i decantara les seues polítiques enfront de la seguretat ciutadana sobre la deixadesa i l'abandó, la criminalitat i la inseguretat a la ciutat han anat en augment, cosa que des del PP de Torrent han avisat en reiterades ocasions, fent cas omís i mostrant menyspreu per part del govern socialista.

La Presidenta popular, Amparo Folgado, ha lamentat “aquest escenari, que no és nou, i està fent de Torrent una ciutat insegura i on problemes com l'ordre públic, tornen a ser una preocupació per als veïns, a causa de la desídia i indiferència del PSOE”.

Aquesta deplorable gestió del govern municipal, que ha fet descendir la plantilla de la policia en un 34%, afecta de manera general a totes les zones de la ciutat, encara que moltes urbanitzacions, disseminats i zones conflictives pateixen especialment aquesta situació, queixant-se molts veïns que la presència policial és quasi nul·la.

En les últimes setmanes, Torrent està patint una onada de robatoris en llars, moltes urbanitzacions estan venc com a nit rere nit són víctimes dels delinqüents, i negocis, alguns fins i tot amb violència sobre els treballadors. Per desgràcia és una cosa que no és nou i que ve repetint-se són total impunitat.

‘A l'Empara de la Seguretat’
El PP de Torrent, conscient que aquesta problemàtica pertorba greument el dia a dia dels ciutadans, segueixen amb la seua campanya ‘A l'Empara de Torrent’ per a aconseguir, d'una vegada per sempre, que el govern de Ros escometa canvis en la seua política de seguretat ciutadana, a més de comprometre's a efectuar aquest tan esperat gir si accedeixen a l'alcaldia al maig de 2023.

“Els veïns, la ciutat no mereixen un govern que els descure i desempare, ni la Policia Local uns dirigents que els menysvaloren i menyspreen. La seguretat ciutadana és una de les nostres prioritats, ha de deixar de ser una preocupació per als veïns i la Policia de Barri és un bon mètode per a aconseguir-lo” ha afirmat Folgado.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.200.23.133

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.