Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 24 de Agost del 2022
FORMACIÓ

A què es deu l'auge en la formació executiva?

Vivim en una època de canvis, i és innegable que, a l'hora d'aconseguir una ocupació de qualitat, ja no n'hi ha prou amb qualsevol formació. D'un temps per a ací, s'està produint un auge en la formació executiva, i això respon a nombrosos factors. Si desitges saber per què continuar amb la teua formació és la millor aposta, no dubtes a seguir amb la lectura d'aquest article.

 

La formació executiva respon a una realitat

Per les característiques del nostre país, amb una alta taxa de titulats universitaris, complementar la formació respon més que és una necessitat. Per a això, les diferents ofertes de les Escoles de Negocis a València possibiliten que qualsevol persona que desitge apostar pel seu futur tinga la possibilitat de fer-ho.

 

És una cosa que respon a la necessitat canviant del mercat laboral. No hi ha dubte que després del període de pandèmia, tot és bastant diferent del que era habitual. Els habituals models ja han quedat obsolets, i cal continuar treballant per a aconseguir diferenciar-se dels altres. S'ofereix el mateix que la competència, has de ser extremadament bo perquè els clients es decanten per tu.. Donar un punt de distinció diferent és el que permet atraure l'atenció de futurs clients. Ja són molts els que estan emprenent pel seu compte i, per a això, necessiten la formació pertinent per a posar-se a la feina.

 

Aquests models de negoci han anat experimentant un profund canvi d'uns anys per a ací. El món digital s'ha convertit en una realitat, i és el camp perfecte per a començar nous projectes que tinguen possibilitats d'èxit. Per a aconseguir-ho, tindre la informació pertinent i que siga capaç de donar resposta a totes les necessitats dels clients és el principal punt de partida.

 

La formació que es rep en qualsevol de les Escoles de Negocis de València es caracteritza per una qualitat fora de tot dubte. Tant pel nivell de professorat, com pel currículum i els continguts, permet a qui realitze la formació aconseguir uns objectius que estan en plena consonància amb el que el món dels negocis requereix.

 

Són continguts adaptats a la realitat, a les necessitats actuals del món dels negocis i que tenen en compte l'exclusió del món digital, que no deixa de ser un bon cresol d'oportunitats. Només els que siguen capaços de tindre això present són els que aconseguiran destacar en un món que és cada vegada bastant més complex. Tindre aqueix punt de distinció és el que possibilita als qui cursen qualsevol de les formacions poder tirar avant i desenvolupar una carrera d'èxits.

 

Noms com els de la Escuela de Negocios Cámara de Valencia,  Escuela Europea de Marketing i Empresa (EEME), la ‌Escuela de Empresaros de Valencia (EDEM), INEDE Business School, ESIC, PEAKS Business School o el Centro de Estudios Financieros (CEF). Totes són institucions de prestigi, caracteritzats per haver sabut recollir totes les tendències informació orientada al món de negocis. Els empresaris més importants i reconeguts de la comunitat han deixat la seua petjada en alguna d'aquestes escoles, aconseguint adquirir els coneixements necessaris que els han permés destacar.

 

Amb uns requeriments cada vegada més complexos a l'hora de poder emprendre un negoci, és necessari formar-se correctament. No es tracta de cap mena de capritx, sinó d'una manera de donar sentit al que es desitja fer. D'una banda, perquè la formació rebuda permet desenvolupar nous punts de vista. Per un altre, perquè cada vegada hi ha més competència i la supervivència es torna més complicada.

 

Ja no valen els antics esquemes que han funcionat més o menys bé en unes condicions normals. Ara, amb un món bolcat en el digital i amb unes necessitats totalment diferents, cal formar-se en aquests àmbits. Tant si eres una persona jove recentment titulada en la universitat, com si ja tens una carrera en el món dels negocis i necessites actualització, no hi ha dubte que cal fer-ho més prompte que tard.

 

No fer-ho suposa quedar-se en una situació de desavantatge, en la qual els competidors aprofitaran aqueixa tessitura per a establir una diferència que, en molts casos, pot ser difícil de recuperar. El cost de la inversió sempre es recupera amb escreix, no hi ha res millor que apostar per nosaltres mateixos i per tot el que desitgem fer. Evita a més haver d'emprar més temps a aconseguir els objectius, ja que la formació té un caràcter eminentment pràctic i orientat a posar-la en pràctica quan ha quedat adquirida.

 

La Comunitat Valenciana sempre s'ha caracteritzat per ser una terra d'avantguarda, plena d'oportunitats i germen de gran quantitat d'empreses capdavanteres del nostre país. Aprofitar l'oportunitat que suposa la formació oferida a les Escoles de Negocis de València és anar d'acord amb els temps que ens han tocat viure i fer-se lloc en un mercat cada vegada més complex i amb majors requeriments.

 

 

 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.91.245.93

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.