Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 24 de Agost del 2022
POLÍTICA

El PP dubta de les sol·lucions per evitar inundacions a Parc Central de Torrent

Gozalvo: “es preveu que es connecten totes dues zones al col·lector de la C/ La Plana i siga en aquest on s'aboquen totes aquestes aigües, però això no resoldrà els actuals i futurs problemes de drenatge d'aigües, ja que on finalitza aquest col·lector està actualment saturat”

El PP de Torrent creu que la sol·lució a les inundacions a Parc Central no funcionaran si es manté el projecte d'Urbanització de Parc Central III junt a la Marxadella perque consideren que el col·lector de Parc Central I ja està saturat. Els populars han presentat una sèrie de propostes i esmenes al PAI per a la urbanització del sector de Parc Central III, tractat en l'últim Consell d'Administració de Nous Espais, i les solucions als problemes en episodis de pluges de Parc Central I.


Concretament, els populars han sol·licitat que s'habiliten fórmules alternatives a la proposta per a l'evacuació d'aigües pluvials que, segons el Secretari General dels populars a Torrent i Regidor a l'Ajuntament de Torrent, José Gozalvo, “es preveu que es connecten totes dues zones al col·lector de la C/ La Plana i siga en aquest on s'aboquen totes aquestes aigües, però això no resoldrà els actuals i futurs problemes de drenatge d'aigües, ja que on finalitza aquest col·lector està actualment saturat”.

També han recordat, des de la formació local, els problemes d'aparcament que existeixen actualment en Parc Central I. Per aquesta raó, quan en 2019 es van començar els treballs de documentació per al PAI de Parc Central III, des del PP es va proposar escometre especialment el tema de l'aparcament, per a evitar el que pateixen hui en la primera fase de Parc Central. Però, hui dia, aquesta proposta no ha sigut tinguda en compte, segons denuncien.

“Les propostes que vam fer en el seu moment per a Parc Central III no han sigut valorades ni tingudes en compte per Nous Espais, per la qual cosa instem el departament d'urbanisme que es replantegen aquesta posició, evitant traslladar problemes actuals de Parc Central I a la tercera fase” ha apuntat el Regidor popular.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.238.142.134

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.