Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 22 de Agost del 2022
BÀSQUET

Torna el Torneig Internacional de Bàsquet amb la seua quarta edició

Durant quatre dies la localitat acollirà les pedreres d’equips ACB i Eurolliga amb els seus equips convertint-se en una cita per gaudir del futur del bàsquet

Els pròxim 1 de setembre comença el IV Torneig Internacional de Bàsquet Ciutat de Torrent Memorial - Pascual Chulià. Durant quatre dies la localitat acollirà les pedreres d’equips ACB i Eurolliga amb els seus equips convertint-se en una cita per gaudir i vore en directe a les pròximes figures del basquet espanyoles i europees.

Cal remarcar que més d’una desena de jugadors que han passat pel torneig ja han debutat en ACB i Eurolliga amb els seus equips, a més la temporada passada, en la final de l’Eurolliga absoluta, va haver-hi 3 jugadors que van disputar aqueix mateix any el torneig que acull la capital de l’Horta Sud. Una altra data a recordar i vore la importància d’aquesta cita esportiva és que enguany les categories inferiors de la selecció espanyola han aconseguit moltes medalles d’or i de plata en campionats d’Europa i del món. En ells, han format part molts jugadors que han passat pel Torneig Ciutat de Torrent aconseguint a més formar part dels quintets ideals d’europeus i mundials.Els equips que participen són l’Unicaja, el València Bàsquet, el Gran Canaria, el Real betis baloncesto, el CJB, l’Alba berlín i el Fuenlabrada, a més de l’anfitrió el Nou Basquet Torrent.

A més enguany des del club han anunciat que junt a l’Ajuntament de Torrent amb la finalitat d’aprofitar la magnitud del torneig i de fer arribar a la societat un missatge molt important, llançaran una campanya de sensibilització contra la Violència de Gènere. A més des del NB Torrent esperen repetir l’èxit de públic de les anteriors ediciones esportives i omplir el pavelló de El Vedat d’aficionats al bàsquet.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.15.71.15

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.