Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 05 de Agost del 2022
FORMACIÓ

El CIJ de Torrent ofereix cursos de formació durant el mes d'agost

Els i les joves de la ciutat tenen a la seua disposició tres tallers: 'Italià per a començar', 'Recursos per a educadores i educadors de menjador escolar' i 'Anglés conversa nivell B1'

El Centre d'Informació Juvenil de Torrent (CIJ) ofereix durant el mes d'agost diferents cursos de formació per a joves, amb l'objectiu de contribuir a ampliar els seus coneixements i habilitats d'una forma amena i divertida. Així, els i les joves empadronades a Torrent, tenen a la seua disposició tres tallers entre els quals triar: 'Italià per a començar', 'Recursos per a educadores i educadors de menjador escolar' i 'Anglés conversa nivell B1'.



Italià per a començar
Aquest curs ofereix interessants activitats per a aprendre les nocions bàsiques de l'idioma: pronunciació, vocabulari elemental, expressions quotidianes, fer o respondre preguntes sobre temàtiques bàsiques, etc. Així, en horari de 10 a 12 h i per un preu de 19,5 euros, els i les participants podran participar en les sessions d'introducció a l'italià que tindran lloc els dies 5, 8, 10, 12, 17, 19, 22, 24, 26 i 29 d'agost en les instal·lacions de l'Edifici Metre. En aquest aspecte, per a la inscripció és necessari acudir al CIJ presencialment amb el DNI.



Recursos per a educadores i educadors de menjador escolar
Aquesta formació, que compta amb el certificat de L'Escola d'Animadors/as Juvenils EOAJ-*ABAST homologada per l'IVAJ, té com a objectiu l'aprenentatge de nous recursos d'animació específics per a dinamitzar l'horari de menjador escolar, incidint en la planificació de l'activitat diària, el tractament de trastorns relacionats amb l'alimentació, activitats soci educatives, nocions sobre alimentació equilibrada i hàbits d'higiene. D'aquesta manera, per un preu de 13 euros, els i les participants podran gaudir de 15 hores de formació, que tindran en 5 sessions consecutives el 22 al 26 d'agost. Igualment, per a la inscripció és necessari acudir al CIJ presencialment amb el DNI.



Anglès conversacional nivell B1
Aquest curs ofereix l'oportunitat de practicar i reforçar l'anglés oral, amb el requisit de tindre prèviament un nivell de B1. Així, s'estableixen dos torns, tots dos amb un preu de 7,8 euros, en horari de 10 a 12 h: el primer els dies 9, 16, 23 i 30 d'agost; mentre que el segon tindrà lloc els dies 4, 11, 18 i 25 d'agost i l'1 de setembre. Igual que en els dos anteriors cursos, per a la inscripció és necessari acudir al CIJ presencialment amb el DNI.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.221.129.19

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.