Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 02 de Agost del 2022
MITJANS

Tele Torrent torna a ser líder d'audiència en les retransmissions de les festes

La televisió en línia a la carta del grup TORRENT MEDIA SL va superar les 32.000 visualitzacions durant la setmana festera

Gràcies una vegada més. La fidelitat de nostra audiència ha fet que un any més que Tele Torrent haja tornat a ser líder audiovisual en les retransmissions dels actes oficials que organitza la federació de Moros i Cristians de Torrent FMCT. Més de 32.500 visualitzacions en les xarxes socials Facebook i Youtube han alçat a la televisió local de Torrent del grup de comunicació privat TORRENT MEDIA SL com el mitjà de comunicació més vist aquestes festes.
 
A més, Tele Torrent ha sumat altres 35.100 visualitzacions d'actes no oficials de les festes de moros i cristians de Torrent, estant a peu de carrer com a mitjà de proximitat. Les 22 publicacions realitzades sobre la festa gran van començar amb el Sopar de Càrrecs i finalitzen hui amb el videoresum  dels actes més importants. Més de 15 hores de directe i altres tants minuts més de imatges de la resta d'actes.
 
La veu d'Aitor Sánchez, presentador de Tele Torrent, i els comentaris d'Amparo Medina i Sento Beguer, i la nostra reportera Eva Muñoz, quedaran en la memòria de l'any de la volta de les festes després de tres anys de pandèmia. Entre les retransmissions amb més visualitzacions destaca la Gran Entrada amb 11.900 repartides entre Facebook i Youtube. La Entraeta infantil, la Conquesta Mora o la Reconquesta Cristiana també han sigut molt vistes enguany, amb comentaris de molts torrentins que es trobaven a casa o fora de viatge.
 
Enguany, com a novetat, Tele Torrent ha emés en directe l'Ofrena als Sants Patrons prèvia al Pregó, i ha mantingut el directe de la processó General de l'últim dia. Cap acte s'ha quedat sense cobrir enguany tan especial, en el qual a més, Tele Torrent va ser l'únic mitjà a retransmetre en directe l'arribada de la nova muralla i el muntatge al costat de la Torre.
 
A més dels actes oficials, Tele Torrent ha seguit de prop les festes de les comparses i filess i ha fet videoresúms de la Cotxinà, la festa Ballesteres, Templaris.... i seguit de prop les Xarangues.
 
 
ANUNCIANTS MOLT TORRENTINS
Tot això ha sigut possible gràcies al suport incondicional dels nostres anunciants, empreses torrentines com PEUGEOT FERTO, CENTRE COMERCIAL LES AMÈRIQUES, DISCO BAR Al ANDALUS, O ORTOPÈDIA FERRANDIS. Gràcies a ells ha sigut possible que el so i la imatge de les nostres càmeres haja arribat a milers de mòbils i televisions durant aquestes festes.
 
 
ESPECIAL DE FESTES DE LA OPINIÓN DE TORRENT
Al mateix temps, el periòdic L'Opinió de Torrent, ha sigut també líder d'audiència en paper amb una tirada de 7.025 exemplars, sent també líder un any més en el seu format. Les 40 pàgines de l'edició d'agost han estat plenes de continguts festers, amb 18 pàgines de continguts sobre les festes entre les quals ha destacat l'entrevista als Capitals de 2020-22 i un especial monogràfic sobre la muralla que ha estrenat el castell, i que ha sigut dissenyada pel fester Mariano Burguera.
 
Una any més, i ja van 21, l'Opinió de Torrent ha sigut el mitjà amb major cobertura escrita i tirada a Torrent, gràcies als seus anunciants anuals i especials per a aquest número de juliol demostrant que és el millor suport publicitari amb diferència per a anunciar-se a la ciutat en comparació amb mitjans no locals, com han reconegut NUEVA ÓPTICA, FERRANDIS, FARMACIA SANTOS PATRONOS, CARNICERIA ROYO, SEGUROS ATOCHA, ADRIA CASTELLÓ, ACE ASESORES, MARTINEZ ABAD, ACST, COWORKING PARC CENTRAL, IDEAT, AM ASESORES, MUSEU DE LES CIÈNCIES, AJUNTAMENT DE TORRENT, I AUDITORI DE TORRENT.
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.21.86

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.