Dijous, 21 de Setembre del 2023

Actualitzada Dimecres, 20 de Setembre del 2023 a les 12:17:52 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 01 de Agost del 2022
PP

Folgado (PP): “No es com el govern pot dormir cada nit amb els barrancs abandonats i amb risc alt d'incendi”

Folgado: “els barrancs de Torrent tornen a ser un focus d'insalubritat i brutícia, a més de posar en perill la seguretat de tots donat el risc d'incendis forestals que suposa el seu estat, i tot això sota la mirada passiva d'ajuntament i CHJ”.

El PP de Torrent, un altre any més, ha lamentat que els barrancs de la ciutat de Torrent segueixen sense ser una prioritat i continuen en l'oblit, tant per part de l'Ajuntament de Torrent com la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.

 

Segons la formació, com és habitual, les administracions competents no assumeixen la seua responsabilitat i passen l'assumpte d'una a l'altra, quedant els barrancs sense actuació cap a causa d'aquesta guerra. La vegetació incontrolada i la brutícia acumulada són, per desgràcia, l'estampa que aquests paratges naturals ofereixen hui dia.

 

La Presidenta i Portaveu del PP a Torrent, Amparo Folgado, ha denunciat que “els barrancs de Torrent tornen a ser un focus d'insalubritat i brutícia, a més de posar en perill la seguretat de tots donat el risc d'incendis forestals que suposa el seu estat, i tot això sota la mirada passiva d'ajuntament i CHJ”.

 

El PP de Torrent també ha alertat que aquesta situació no és només perillosa en època estival, sinó que també afecta a altres períodes de l'any, com és l'època de tardor amb la previsible arribada de les pluges, on aquesta saturació de mala herba en els barrancs fa que el risc d'inundacions es multiplique.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.201.72.250

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.