Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 10:34:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 20 de Juliol del 2022
ROBERTO GÓMEZ, PORTAVEU DE SUMANT PER TORRENT-DECIDIX

Gómez: "Cal unir-se per aconseguir representació en les institucions"

Parlem amb Roberto Gómez, portaveu de Sumant per Torrent-Decidix de l'actualitat política local

Sumant per Torrent s’ha adherit a “Decidix” una federació de partits polítics, què significa aquest pas pel futur del seu partit? Som tots partits en l'àmbit municipal, som al voltant de 20 els partits que estem adherits inclús alguns amb representació municipal en el cas d’Albal, Benifaió o Carcaixent. L’objectiu és unir-nos per poder tindre un diputat provincial en les pròximes eleccions. Sumant per Torrent va ser dels primers partits que varen promoure açò i a partir d’ara ens anomenem Sumant per Torrent-Decidix.

 

Imagine que la maquinària electoral del partit ja estarà començant a rodar, vosté vol tornar a repetir com a candidat en maig de 2023? Serà cap a final d’any quan convoquem una assemblea general amb unes primàries i sinó no passa res vull presentar-me com a candidat. Però primer que arribe eixe moment des de Decidix hem de convocar una assemblea general després d’estiu i en novembre un congrés per seure les bases dels partits, encara que cada partit té els seus temps i la seua independència.

 

Espera Sumant per Torrent millorar els resultats de fa quatre anys? Nosaltres volem que es valore el treball que hem realitzat aquests darrers anys. Sumant per Torrent no vol entrar en discussions, volem aportar solucions i treballar per la nostra ciutat.

 

Encara que sense representació en el ple municipal Sumant per Torrent no ha deixat de demanar millores com ara la reforma del bany adaptat de l'institut de la Serra Perenxisa. Des de l’Ajuntament ens varen comunicar que no era competència d’ells i quan varen parlar amb la conselleria d’Educació ens digueren que solucionarien el problema, tres mesos després encara no s’ha fet res i vàrem anar al Síndic de greuges el que ens ha comunicat fa uns dies que l’obra es posarà en marxa per a tindre un bany adaptat per a setembre. De la qual cosa estem orgullosos i contents.

 

Una altra qüestió que Sumant per Torrent ha criticat és l’estat en el qual estan els fanals de l’enllumenat públic en la part alta de Fray Luís Amigó. Només s’han dedicat a reforçar-les malament i realment és un perill, ja que, fa uns mesos va caure una per Nicolau Andreu i justament ací passen moltes persones i és un perill que no es pot solucionar malament com han fet. Tampoc demanem que les canvien si no només en reforçar-les com s’ha fet en altres casos.

 

La seguretat és altre problema que han denunciat els grups de l’oposició. I he de dir que jo soc un dels afectats, en agost de 2020 entraren a ma casa i cada volta escoltes més casos com el meu. En gener de 2022 des de Sumant per Torrent vàrem demanar augmentar el nombre d’efectius de la Policia Local justament quan començaven el procés selectiu per a les noves incorporacions. Es tracta d’un procés molt llarg en el temps, a més després han d’estar uns mesos de formació i retarda molt les incorporacions i junt amb les jubilacions tenim una plantilla escassa que repercuteix en més robatoris en casos de violència de gènere, no es pot aplicar les sancions. A més nosaltres demanàrem fa dos anys adquirir un dron per a la Policia Local que ja compta amb un i és altra de les propostes que hem aconseguit.

 

Les aigües residuals reflecteixen un augment dels contagis per Covid a Torrent, com analitza les dades Sumant per Torrent? Aquestes dades són un indicatiu de la realitat per això fa dos anys nosaltres ja demanàrem aquest anàlisi. Cal anar en precaució, però fent vida el més normal possible sempre respectant les normes sanitàries en cada moment.

 

Les Festes Patronals tornen a celebrar-se després de dos anys suspeses per la pandèmia. Hem de recordar que els fallers ja vàrem donar una lliçó de com s'havia de celebrar una festa com va ser el setembre de passat. I també vull recordar que fa tres anys el nostre partit va demanar que les Festes de Moros i Cristians foren declarades Festa d’Interés Turístic esperem que així siga l’any que ve.

 

Les dades de l'atur en Torrent ja estan en xifres d’abans de la pandèmia. Sempre cal millorar les xifres com per exemple amb borses de treball per a la neteja per exemple, ara que la gent tant està denunciant la falta d’ella o també en la recollida de mobles. Una altra qüestió és atraure empreses nacionals i internacionals a la ciutat com a forma de crear també treball en la ciutat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.104.248

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.