Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 19 de Juliol del 2022
PILOTA

Arranca la V edició del Trofeu d'Escala i Corda 'Ciutat de Torrent'

El Trinquet acull del 19 al 23 de juliol les partides amb alguns dels noms més destacats del panorama i grans promeses del futur de la pilota

El Trinquet de Torrent acull del 19 al 23 de juliol el Trofeu d'Escala i Corda 'Ciutat de Torrent', el torneig benèfic que comptarà en la seua cinquena edició amb els prestigiosos pilotaris Genovés II, Nacho Carlos, Giner, Javi Hilari, Puchol II, Jesús Guillermo, Francés i Félix Monrabal II, els qui han sigut triats i votats pels socis del club de pilota per a participar en la competició. Com a novetat, enguany es disputarà una categoria de promeses, amb la intenció d'impulsar el talent jove d'aquesta disciplina i donar a conéixer els noms del futur de l'Escala i Corda.



Així, el dilluns 18 de juliol es va inaugurar el torneig amb un homenatge al gran Paco Cabanes 'El Genovés', que va donar pas a la primera semifinal professional entre el duo format per Genovés II i Nacho Carlos i el conformat per Giner i Javi Hilari. L'endemà, el dimarts 19, se celebra la primera semifinal de promeses, enfrontant a Abel i Carlos Pigat IV contra Alejandro i Antonio Pauaño.

 

El dimecres serà el torn de la semifinal professional entre Puchol II i Jesús Guillermo i la parella Francés i Félix Monrabal II. Mentre que el dijous es jugarà l'altra semifinal de promeses, en la qual participaran Safaret i Muedra II David i Jorge i Corchero II Rosendo. Finalment, les finals de totes dues categories es disputaran el dissabte 23 de juliol que inclourà el lliurament de trofeus.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.217.116.183

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.