Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 19 de Juliol del 2022
COMERÇ LOCAL

Les "Rebaixes de Confiança" d'ACST regalen milers de bosses als comerços de Torrent

L'Associació de Comerciants i Serveis de Torrent (ACST) llança la seua campanya estival amb l'objectiu de conscienciar a la ciutadania sobre la importància de comprar, durant aquest període de l'any, en el comerç local

Per a fer costat als comerciants torrentins, en un dels moments de venda més importants de l'any, des de l'ACST s'ha fet un gran esforç per a regalar, a tots aquells negocis que el sol·liciten, un complet "paquet estiuenc" compost per centenars de bosses de regal que contenen lemes de sobre la importància del "comerç local".



Segons Iván Valls, director de l'ACST, s'ha volgut denominar a la campanya "Rebaixes de Confiança" perquè, únicament en els xicotets comerços i empreses de serveis de la nostra ciutat, podem garantir que s'oferisca al consumidor una vertadera política de descomptes "ètica i transparent" que no sol complir-se a través de les rebaixes oferides pels grans operadors.



El comerç local es caracteritza, especialment en aquest període de l'any, per oferir descomptes reals als seus clients a més de, com sempre, oferir un tracte personalitzat (i a la nostra ciutat especialment qualificada), que difícilment es podrà igualar en cap altre gran magatzem.



Des d'ACST. Associació de Comerciants i Serveis de Torrent es convida als ciutadans de Torrent a "bussejar" i "refrescar-se" entre les milers d'ofertes de productes, i de serveis, que ofereixen els més de 300 negocis associats a l'entitat i que són especialment coneguts per lluir en el seu aparador el lema "Comerç de Confiança".



Cal ressaltar que el "Comerç de Confiança", lema utilitzat per ACST des del començament de la pandèmia, és un reconeixement, oficialment reconegut per la Confederació de Comerç i Serveis de la Comunitat Valenciana (Confecomerç) i la Confederació Espanyola de Comerç (CEC), que reconeix la qualitat de l'oferta oferida per l'establiment adherit a l'associació de comerciants de Torrent, patronal oficial del xicotet comerç a la nostra ciutat, i que precisament, en aquest període de rebaixes, garanteix la "veracitat" de les ofertes oferides al consumidor.



Si tens un negoci a Torrent, vols rebre el "Pack estiuenc" de regal amb bosses per als teus clients i, a més, informar-te sobre com acreditar-te com "Comerç de Confiança" de la ciutat de Torrent, tan sols has de telefonar al 616832711 o escriure un email, sol·licitant informació, a l'adreça de correu info@acst.es.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.216.121.55

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.