Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 18 de Juliol del 2022
FORMACIÓ

Nova edició del Pla de Consolidació d’Empresarial de Cambra València

És un programa formatiu i de consultoria, de caràcter gratuït, per a ajudar les empreses a adaptar-se a les noves necessitats dels clients i del mercat

L’Escola de Negocis de Cambra València, amb les seues més de 30 d’anys d’història, ha anat adaptantse a les necessitats del teixit empresarial i dels seus professionals. Els eixos són l’impacte directe en els resultats dels nostres alumnes, metodologies actives i innovadores, experiències de valor afegit i l’acostament de les empreses a l’aula.

 

El Pla de Consolidació Empresarial és un programa formatiu i de consultoria, de caràcter gratuït, per a ajudar les empreses a millorar els coneixements i eines clau en la presa de decisions empresarials i implementar els canvis necessaris en la gestió, amb la finalitat d’aconseguir la seua adaptació a les noves necessitats dels clients i del mercat.

 

El programa Pla de Consolidació Empresarial de Cambra València consisteix en un itinerari formatiu on es treballaran les diferents àrees funcionals d’un negoci: anàlisi i diagnòstic del model de negoci, organització, finances, màrqueting, sostenibilitat, transformació digital i definició de l’estratègia.

 

Paral·lelament, l’assistent disposa de tutories personalitza- des adaptades a la realitat del seu negoci, la qual cosa aporta una visió de cadascuna de les àrees del negoci i orienta la presa de decisions de manera que millora la seua efectivitat i l’impacte positiu en el negoci i l’empresa.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.147.252

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.