Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 15 de Juliol del 2022
POLÍTICA

El Partit Popular presenta "Gran Torrent"

Més de 400 persones, segons fonts del PP van acudir a la cita en la plaça Sant Jaume

El Partit Popular ha presentat la seua campanya "Gran Torrent" Segons fonts del mateix PP local, més de 400 veïns i veïnes es van acostar per a conéixer el projecte que presentava la seua presidenta i portaveu, Amparo Folgado. 'Gran Torrent' és una iniciativa a través de la qual, els populars, desitgen remarcar totes les iniciatives, persones, entitats, fets, patrimoni, etc. que fan de Torrent una gran ciutat, i ja no en el sentit administratiu simplement, sinó en la línia de fer de la ciutat un referent en tots els àmbits.
 

La presidenta del PP de Torrent, Amparo Folgado, ha definit la seua nova campanya com un impuls ciutadà i polític en el qual "pretenem destacar les moltes bondats d'una ciutat amb un immens potencial, que té la mala sort d'estar sota un govern municipal cansat en idees, ancorat en el passat i indiferent davant els problemes dels ciutadans".
 

En l'acte organitzat pel PP de Torrent, s'han destacat les múltiples qualitats que Torrent ofereix a la resta de la societat i s'han esbossat les línies mestres, que el partit seguirà, per a aconseguir fer de Torrent una altra vegada una gran ciutat fins a i des de les eleccions locals de l'any pròxim.

 

Moviment per un 'Gran Torrent'
En un torn de paraula obert, els ciutadans van donar la seua opinió sobre com obtindre un 'Gran Torrent', així com les deficiències i problemàtiques que impedeixen hui dia a la ciutat gaudir del seu estatus de Gran Ciutat. La seguretat, la neteja, l'aparcament o la il·luminació són les grans assignatures pendents que tots els intervinents van destacar.
 

Els populars inicien així a un moviment que pretén aglutinar ciutadans, entitats i tot aquell que busque que Torrent torne a exercir com una gran ciutat amb totes les lletres, i meresca la gran riquesa cultural, social i econòmica amb la qual compte.
 

"Torrent, els seus ciutadans, la seua història, la seua societat, mereixen tornar a resplendir i brillar amb llum pròpia; Torrent mereix un projecte de ciutat en positiu, que empare i cuide de tots, que no excloga a ningú i que pose en valor el ric patrimoni històric, cultural i social que posseeix" ha destacat la Portaveu popular.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.173.214.79

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.