Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 15 de Juliol del 2022
POLIESPORTIU

Ecovidrio i l'Ajuntament premien el reciclatge de vidre regalant entrades per a la Copa Davis

Es repartiren entrades dobles en 5 punts habilitats en 3 municipis de la província de València: Mislata, Torrent, Sagunt i Port de Sagunt

En el marc de la celebració de les Davis Cup by Rakuten Finals, Ecovidrio, entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge de residus d'envasos de vidre a Espanya, i l'Ajuntament de Torrent intercanviaran entrades dobles per a la fase de grup de les finals d'aquesta competició per tres envasos de vidre i animaran així als ciutadans a reciclar vidre i cuidar de l'entorn. L'intercanvi d'entrades pels envasos de vidre es realitzà en els 5 punts de reciclatge especials instal·lats en 3 municipis. En concret són: Mislata, Torrent, Sagunt i Port de Sagunt.
 

La col·laboració ciutadana és fonamental en qualsevol projecte sostenible, per això, Ecovidrio vol que els ciutadans se sumen a aquest propòsit i contribuïsquen a l'equip que representa a tots, el de la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Com a part d'aquesta labor de conscienciació, aquesta campanya d'entrades a canvi d'envasos ajudarà a visibilitzar la importància del reciclatge i els esforços duts a terme per a fer de les Davis Cup by Rakuten Finals 2022 un esdeveniment compromés amb la sostenibilitat.
 

Un pla per a promoure la Copa Davis Sostenible
La fase de grup de les Davis Cup by Rakuten Finals, que es desenvoluparà a la Fonteta entre el 13 i el 18 de setembre, integrarà el vessant de la sostenibilitat. Ecovidrio, entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge de residus d'envasos de vidre a Espanya, a través del pla Make it Green ha impulsat el disseny i desenvolupament d'estratègies de sostenibilitat per a organitzar al costat de Kosmos la primera edició sostenible de la Copa Davis. El pla d'acció posa el focus en 8 objectius clau que es tradueixen en mesures de sostenibilitat adaptades per a l'ocasió. Totes elles amb la finalitat de contribuir a reduir els impactes negatius i maximitzar els positius relatius a l'àmbit mediambiental, econòmic i social de l'esdeveniment.



Sobre Ecovidrio
Ecovidrio és l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge de residus d'envasos de vidre a Espanya. En 1997, després de l'aprovació de la Llei d'Envasos i Residus d'Envasos en 1997 i l'arrancada de les seues operacions en 1998, es va convertir en l'entitat gestora d'un model de reciclatge que garanteix un servei complet i al qual tenen accés tots els ciutadans. En termes de finançament, 8.000 companyies envasadores fan possible, amb la seua aportació a través del punt verd, el sistema de reciclatge.



La labor d'Ecovidrio destaca per garantir el reciclatge d'alta qualitat a través del contenidor, potenciar les infraestructures de contenerització i recollida, invertir en plans i recursos destinats a incrementar el reciclatge d'envasos de vidre en l'hostaleria, mobilitzar als ciutadans a través de campanyes de sensibilització i promoure la prevenció i l'ecodisseny dels envasos.



En les últimes dues dècades el sistema d'Ecovidrio ha permés el creixement exponencial de la taxa de reciclatge passant d'un 31,3% l'any 2000 al 76,8% en 2018, segons les últimes dades oficials del Ministeri per a la Transició Ecològic i Repte Demogràfic (MITERD).



El reciclatge d'envasos de vidre és un element fonamental per a contribuir al desenvolupament sostenible, fomentar la transició cap a l'economia circular i lluitar contra el canvi climàtic. A més, el reciclatge d'envasos de vidre és una activitat dóna suport al compliment de l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible, concretament, redunda sobre els objectius (11) Ciutats i comunitats sostenibles, (12) Producció i consum responsables i (13) Acció pel clima.



Sobre Kosmos Tennis
Kosmos Tennis és una subsidiària de Kosmos centrada en el desenvolupament i implementació d'esdeveniments globals de tennis. Kosmos Tennis va aconseguir un acord històric amb la Federació Internacional de Tennis per a l'organització i implementació d'un nou format de Davis Cup en el Grup Mundial, així com la posada en marxa de competicions innovadores al llarg dels 25 anys que formen part de l'acord.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.90.187.11

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.