Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 14 de Juliol del 2022
FALLES

Torrent proclama a Anna Mora i Lorena González com a Falleres Majors de 2023

Ahir a la vesprada es va celebrar el ple extraordinari on Anna Mora i Lorena González, al costat de les seues corts d'honor

L'Ajuntament de Torrent va rebre a les falleres majors de Torrent 2023, triades dissabte passat en l'àgora del Parc Central.

Ahir a la vesprada es va celebrar el ple extraordinari on Anna Mora i Lorena González, al costat de les seues corts d'honor, van ser proclamades oficialment com a Fallera Major i Fallera Major Infantil de 2022. L'alcalde de la ciutat, Jesús Ros, acompanyat del regidor de Falles i corporació municipal, va rebre a les protagonistes, en un acte que va tornar de nou al saló de plens (després que l'any passat se celebrara en la sala d'actes de l'ajuntament per la pandèmia).

 

El màxim edil va donar l'enhorabona a totes  i va desitjar a les triades que "gaudiren d'enguany tan important per a elles amb les seues famílies, les seues Corts d'Honor i les seues comissions". Per part seua, el regidor de Falles, Pascual Martínez, va felicitar les falleres i els va desitjar sort en el qual serà l'any més important de la seua vida fallera. La resta de portaveus municipals també van donar l'enhorabona a les agraciades. 

 

Així, la Cort d'Honor de la Fallera Major de Torrent 2023, Anna Mora Miquel, està conformada per: Mª Consuelo Haba Fernández de la falla Carrer Toledo; Cristina Barreda Villafranca de la falla Sants Patrons; Ana Ortiz Bono de la falla Plaça *Sant Roc-Gómez Ferrer; Noelia Herrero Fargallo de la falla Pare Méndez; Eva María Montero Carretero de la falla Barri Sant Gregori; Olaya Laorden Perea de la falla Zaragoza Parc Central; Noelia González Talavera de la falla Segon Tram Avinguda; i Esther Muñoz Giménez de lla falla Lope de Rueda i Verge del Puig.


Per part seua, la Cort d'Honor que acompanyarà a la Fallera Major Infantil 2022, Lorena González Andreu, està formada per Claudia Gascón López de la falla Avinguda; Neus Pallardó García de la falla Sedaví; Lucía Martínez Caballer de la falla Carrer Toledo; Mª del Loreto Coronado Furió de la falla Ramón y Cajal; Sofía Iglesia  Martínez de la falla Sants Patrons; Lucía Lillo Santamatilde de la falla Nicolau Andreu; Sarah Moraga Ortiz de la falla Segon Tram Avinguda; i Valeria Cabrera Ovalle de la falla Lope de Rueda i Verge del Puig.

 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.48.135

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.