Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 14 de Juliol del 2022
FESTES

Els xiquets gaudiran d'una completa programació en l '‘Espai multiaventura Infantil’

Del 22 al 28 de juliol, de 19 a 22h, el Parc Central albergarà aquesta zona d'oci i diversió, que inclou rocòdrom, llits elàstics, un set d'animació i realitat virtual i una infinitat de sorpreses per descobrir

Aquest mes de juliol, els xiquets i xiquetes de Torrent podran gaudir d'un complet i gratuït programa d'activitats i jocs en l' ‘Espai multiaventura Infantil’, que s'instal·larà del 22 al 28 de juliol, de 19 a 22h, al costat de la pista de patinatge de Parc Central. Així, durant set dies els més xicotets de la ciutat podran accedir a aquesta zona d'oci i diversió la qual comprén una àrea de 20.000 metres quadrats i inclou rocòdrom, llits elàstics, un set d'animació i realitat virtual, espais de jocs, tallers i una infinitat de sorpreses per descobrir. A més, també comptarà amb una fira i una zona de *food *trucks, que ampliaran el seu horari fins al cap de les 22h. 

 

“Volem que els xiquets i xiquetes de la ciutat tinguen un espai de diversió i oci, ja que en aquests anys li ho han guanyat més que de sobres. L’*Espai multiaventura serà un lloc on puguen gaudir d'activitats de tota mena i adaptades a totes les edats”, explica la regidora d'Esport i Cultura, Susi Ferrer. 

 

Circuit de xiquets
Les activitats infantils es completaran amb el ‘Circuit de xiquets’, una iniciativa que oferirà, els dies 26, 27 i 28 de juliol, diferents espectacles de màgia, contacontes i música repartits en sis ubicacions de la ciutat: la Plaça Pintor Miró, l'Avinguda Olímpica, la Plaça Fra Antonio Panes, la Plaça Dominical, El Vedat i el carrer Benemèrit.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.221.129.19

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.