Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 14 de Juliol del 2022
ESPORTS

Torrent, seu del Campioant d'Espanya d'Atletisme Sub-20

La competició tindrà lloc els dies 16 i 17 de juliol en les instal·lacions de Parc Central, on es congregaran al voltant de 600 atletes i 200 clubs d'atletisme de primer nivell

L'esport de primer nivell torna a la ciutat de Torrent, els dies 16 i 17 de juliol, amb la celebració del Campionat d'Espanya d'Atletisme Sub-20 en les instal·lacions del complex esportiu de Parc Central, on es congregaran al voltant de 600 atletes provinents de tot el territori nacional, dels quals 70 són de la Comunitat Valenciana, i fins a 200 clubs d'atletisme. En aquest aspecte, Torrent estarà representada per quatre membres del Club Atletisme Torrent: Claudia Rubio, en salt de longitud i triple salt; Niklas Morales, en 110 metres barra; Hugo Leveque, en salt de perxa; i Sara Carbó, en 100 metres barres. 

 

“Continuem treballant per a situar a Torrent com un lloc de referència per a l'esport nacional i local, albergant cada vegada un major nombre de competicions esportives de màxim nivell”, explica la regidora d'Esports, Susi Ferrer, qui també ha volgut mostrar el seu agraïment als voluntaris del Club Atletisme Torrent per “l'enorme treball que han realitzat perquè el campionat siga un èxit” , a més de desitjar-los sort “als nostres representants en la competició, que són l'orgull de la nostra ciutat”. 

 

Cal destacar que, com a novetat, s'instal·larà una pantalla gegant en els voltants de la pista, de manera que les més de 1.500 persones que es preveu que completen l'aforament disponible, puguen visualitzar les repeticions dels moments més destacats, els resultats, la classificació, etc. Així mateix, la competició serà retransmesa per streaming, perquè les persones que no puguen desplaçar-se fins a Torrent gaudisquen en directe d'aquest campionat, del qual eixirà la selecció d'atletes que representarà a Espanya en el pròxim Campionat del Món Sub-20 de Cali (Colòmbia). 

 

“Estem molt agraïts a l'Ajuntament de Torrent per l'interés i la dedicació que ha posat en l'organització d'aquesta competició, a més del suport que ha mostrat tant al nostre club com als i les esportistes que l'integren”, destaca el president del Club Atletisme Torrent, Miguel Ángel Villalba. Per part seua, l'atleta torrentina Claudia Rubio, qui participarà en les proves de salt de longitud i triple salt, ha volgut donar les gràcies a l'Ajuntament “per donar-nos l'oportunitat de competir a casa, davant el nostre públic”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.139.97.157

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.