Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 14 de Juliol del 2022
VOX

Vox afirma que el PSOE diu una altra vegada no a les seues propostes

El passat 7 de juliol  el portaveu de PSOE i el propi  alcalde van voler "manipular el que preteníem transmetre amb la proposta que presentem sobre la revitalització econòmica de Torrent"-afirmen des de VOX Torrent. En aquesta moció l'agrupació verda  exposava l'alt índex d'atur que pateix el municipi, ressaltàven les necessitats dels empresaris, per exemple, mitjans de transport eficaços, millorar la neteja, reparar l'asfalt i la senyalització horitzontal, manteniment de les zones verdes, enllumenat i principalment incentivar la creació d'empreses noves.

 

Segon Vox:  “la millor acció social és la creació de llocs de treball i que els subsidis no trauen a la gent de la pobresa, els manté en ella. És el treball qui trau la gent de la pobresa” i van mostrar el programa electoral del PSOE de 2019, en el qual, dels 104 punts de promeses electorals, no existia cap relacionada amb la creació de llocs de treball. 

 

A més, entre les 68 mesures del Pla Ficus, amb una despesa de 100 milions d'euros, no figura cap inversió seriosa per als polígons industrials, diuen des de Vox. Com a resposta, el portaveu del PSOE va indicar tèbies inversions que "són accions alienes a millorar les condicions perquè els empresaris puguen emprar; obviant i censurant la nostra proposta de bonificacions fiscals, de realització d'un sanejament integral en els polígons que els facen atractius, de connectar les estacions de metro amb les zones industrials o donar suport al rellançament del C. c. Les Amèriques. El portaveu del PSOE va realitzar el seu soflama habitual, evitant respondre al que demanem realment i argumentant el que ells sí que fan, actuacions molt llunyanes al problema de polígons industrials i la creació d'ocupació. En definitiva, realitzant una tergiversació de la nostra proposta, exposant informació parcial per a confondre al ciutadà i continuar col·locant-se les seues medalles."

Des de Vox continuen afirmant que: 
"S'oblida que habitualment l'equip de govern usa la seua arma “estrela” per a moure els diners on li interessa, LA MODIFICACIÓ DE CRÈDIT, procediment que podria emprar-se per a donar eixida a la nostra proposta, no obstant això, ens va titllar de demagogs. 

El més fragant del ple va ser el moment en què se li va mostrar al Sr. Alcalde l'escrit de resposta, que ell havia enviat al Síndic de *Greuges, sobre la queixa que presentem fa temps sobre l'obligatorietat que té l'equip de govern de respondre a les preguntes de l'oposició. En la seua resposta al citat organisme, exposava que s'havia produït una reunió amb el regidor de VOX, Antonio Martínez, quan en cap moment es va produir tal reunió; pel que es va instar l'Alcalde que donara les explicacions oportunes a aquesta falta de veritat. Va tindre la descaradura de mentir.

Des d'aquest grup municipal VOX TORRENT, continuarem defensant a Torrent i als *torrentinos, buscant els fets i no les paraules; i demostrant una vegada més que la majoria de PSOE-Ciutadans, amb la seua oratòria i polítiques de gestos, cancel·la ideològicament qualsevol de les nostres propostes, encara que siguen beneficioses per al municipi. Li convidem que accepte el que és de sentit comú i necessitat per als ciutadans de Torrent, independentment de qui presente les idees, i es pose a treballar pels *torrentinos. Finalment, instem de nou el Sr. Alcalde, que rectifique la seua mentida."

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.219.167.163

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.