Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 06 de Juliol del 2022
EDUCACIÓ

El PP reclama la volta del programa de beques de la Diputació de València en Torrent

'Torrent et Beca', era una de les mesures aprovades en el Pla d'Actuació Municipal 2020 (PAM 2020) enfront de la crisi de la COVID

El Partit Popular de Torrent ha lamentat que, per tercer any consecutiu, els estudiants universitaris i de Formació Professional de Torrent han vist com el programa de beques estivals, cridat a substituir 'La Dipu et Beca', s'ha quedat en l'oblit.



'Torrent et Beca', que era una de les mesures aprovades en el Pla d'Actuació Municipal 2020 (PAM 2020) enfront de la crisi ocasionada per la pandèmia de COVID, a iniciativa del PP, pretenia continuar formant a estudiants de la ciutat durant els mesos d'estiu, després de l'eliminació de la 'Dipu et Beca' per la diputació de València en 2020.
 La presidenta i portaveu del PP a Torrent, Amparo Folgado, ha instat l'equip de govern socialista que pose en marxa aquesta iniciativa, confirmada per tots els grups polítics en el ple municipal.



"Els estudiants de Torrent tornen a patir la falta de previsió, ineptitud o desinterés, no sabem exactament quin, del PSOE a Torrent i perden per un altre any més l'oportunitat de formar-se a la casa de tots" ha manifestat la líder dels populars.



Segons la formació, altres municipis de color socialista com Alboraia, van posar en marxa la setmana passada un programa idèntic a aquest, per la qual cosa els joves d'aqueixa localitat sí que gaudiran de dos mesos de formació en el seu consistori, a més de beneficiar-se també aquesta administració amb l'arribada d'aquests.



Cal recordar que, programes de beques com l'extinta 'Dipu et Beca', ofereixen als universitaris i estudiants d'FP l'ocasió d'aplicar els coneixements adquirits en una activitat relacionada amb els seus estudis, així com proporcionar a l'ajuntament estudiants en formació durant els mesos vacacionals típics.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.42.131

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.