Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 06 de Juliol del 2022
PP

El PP exigeix un manteniment adequat en el Centre de Majors Verge de l'Olivar

Folgado: “un centre que fa escassos 10 anys era pioner en el seu àmbit, en 2022 estiga en un estat tan deplorable a causa de la falta de manteniment, demostrant una vegada més que el PSOE només està per a comprar nous edificis, abandonant els ja existents”.

El PP de Torrent ha visitat les instal·lacions del Centre de Majors Verge de l'Olivar, arran de les queixes de diferents usuaris sobre l'estat de les seues instal·lacions. Els populars han pogut comprovar com aquest centre pateix diferents deficiències, sobretot a causa de l'aparent falta de manteniment.

 

Segons han afirmat, en la seua visita han confirmat que moltes de les sales interiors tenen greus problemes de goteres i filtracions, així com diverses zones amb la pintura desconchada. En el mateix sentit, en l'exterior són palpables els efectes de la humitat sobre la façana, havent-se produït fins i tot el despreniment de part del forjat i el clos d'una zona pel mateix risc.

 

La líder dels populars en la capital de l'Horta Sud, Amparo Folgado, ha criticat que “un centre que fa escassos 10 anys era pioner en el seu àmbit, en 2022 estiga en un estat tan deplorable a causa de la falta de manteniment, demostrant una vegada més que el PSOE només està per a comprar nous edificis, abandonant els ja existents”.

 

El Secretari General local del PP i Regidor a l'Ajuntament de Torrent, Jose Gozalvo, ha manifestat que “fa un any ja preguntem en Ple sobre les deficiències visibles en la façana i els problemes d'humitat en tot el recinte, amb la condició d'evitar que el problema fora a més; hui, l'immobilisme del PSOE ha portat que una part de la balconada haja caigut a terra”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.237.91.98

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.