Dilluns, 30 de Gener del 2023

Actualitzada Dilluns, 30 de Gener del 2023 a les 12:39:41 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 05 de Juliol del 2022
ASSOCIACIONS

L'AMDComVal marca els seus objectius per a l'any vinent

Les 47 capçaleres associades sumen una audiència de més de 17 milions de pàgines vista mensualment

L'Associació de Mitjans Digitals de la Comunitat Valenciana (AMDComVal) ha celebrat la seua assemblea anual, en la qual ha destacat la consolidació d'un ecosistema d'empreses informatives de la comunitat, amb 47 capçaleres. El president de l'associació, Miguel Miró, ha presentat el balanç d'activitat i comptes en l'exercici anterior, que ha sigut confirmat per unanimitat pels associats.

 


Com a objectius a treballar aquest i l'any vinent destaca el fet de continuar construint un espai comunicacional valencià, basat en el suport als mitjans, defensant la generació d'informació i continguts de qualitat i proximitat com una indústria més de la Comunitat, que crea ocupació i riquesa.

 


El treball de l'associació amb l'administració autonòmica és ardu, perquè veritablement hi haja un tracte igualitari entre mitjans, que es prevalga la capil·laritat en el territori i el fet de poder arribar veritablement a tota la població. És un altre dels propòsits marcats per la junta directiva que es va fer càrrec de l'associació el gener de 2021.
Al costat d'això, la finalitat de créixer en associats, ja que l'ecosistema valencià és molt ric en mitjans de comunicació.

 


En aquests moments són 47 les capçaleres associades a AMDComVal, que cobreixen de nord a sud de la Comunitat Valenciana totes les comarques i municipis amb informació general, al que s'afigen altres especialitzades en esports, sector agrari o meteorologia. Junts sumen una audiència superior als 4,5 milions d'usuaris únics i 17 milions de pàgines vistes cada mes, unes dades auditades i certificats per OJD.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.192.247.184

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.