Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 04 de Juliol del 2022
ASSOCIACIONS

ARTIC celebra el lliurament dels seus premis anuals

Els premiats d'aquesta edició han sigut María Hermelinda Carriler, Ferran Martínez, el Club Voleibol Els Fenix del Barri del Crist i la Associació Valenciana de Ex Alcohòlics Avex

Coincidint amb el Dia Internacional contra les substàncies addictives, l'Associació d'Alcohòlics Rehabilitats de Torrent i Comarca (ARTIC) va fer lliurament ahir a la vesprada dels seus premis anuals, que agraeixen i reconeixen el treball i esforç d'associacions, entitats i persones que col·laboren millorant el benestar de la societat, gràcies al seu compromís social, solidaritat, altruisme, promoció de la ciutadania i integració social.



L'acte, celebrat en l’Hort de Trénor, va comptar amb la presència de l'alcalde Jesús Ros, el regidor d'Atenció a les Persones, José Antonio Castillejo, i els representants de la Corporació Municipal. L'alcalde Jesús Ros va voler dedicar unes paraules destacant “la gran labor que ARTIC realitza, així com el treball de les associacions i persones que han rebut el premi i que aconsegueixen millorar la nostra societat”.



A manera de prèvia, es va realitzar un preàmbul musical a càrrec de la Batucada de l'Associació ADISTO i una recepció confeccionada pel Taller de Cuina de ARTIC, que va donar pas al lliurament dels següents guardons, Premi al voluntariat: Sra. María Hermelinda Carriler Alarcon, Premi al compromís social: Ferran Martínez, Premi a l'esport inclusiu: Club Voleibol El Fènix del Barri del Crist i Premi a la integració social: Associació Valenciana de Ex Alcohòlics Avex. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.80.129.195

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.