Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 01 de Juliol del 2022

Torrent es prepara per a l'obertura del Parc Aquàtic El Vedat 

Des de l'1 de juliol fins al 31 d'agost els usuaris podran gaudir de les instal·lacions en horari de 10h a 14:30h i de 15:30h a 20h, a excepció dels dilluns que romandran tancades

 Amb l'arribada de l'estiu, la ciutat de Torrent es prepara per a l'obertura del Parc Aquàtic El Vedat demà, divendres 1 de juliol. Com cada any, els usuaris podran gaudir de les instal·lacions fins al 31 d'agost en torns de matí i vesprada, en horari de 10h a 14.30h i de 15.30h a 20h, exceptuant una hora a mig dia en la qual es duran a terme les labors de neteja i desinfecció pertinents. Així mateix, i amb aquest mateix propòsit, el complex romandrà tancat els dilluns. D'altra banda, cal destacar que enguany l'aforament s'incrementa fins a les 600 persones al matí i 600 a la vesprada. 

 

“Volem que puguen gaudir d'aquestes instal·lacions el major nombre de persones i que el parc es convertisca un estiu més en un punt de trobada per a les famílies en un entorn immillorable.”, explica la regidora d'Esports, Susi Ferrer, qui afig que “el complex també acollirà els diferents campus esportius, així com els campus socials, conformats per xiquets i xiquetes dels col·lectius més desfavorits”. 

 

Així, els usuaris hauran de reservar prèviament les seues entrades de manera telemàtica a través del portal web de la Fundació Esportiva Municipal (www.fdmtorrent.com) o adquirir-les de manera presencial acudint a la finestreta d'accés a la piscina.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.97.248

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.