Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 30 de Juny del 2022
SEGURETAT

El PP presenta la campanya "Ací tornarà la Policia de Barri en 2023"

La portaveu i presidenta del partit, Amparo Folgado, ha promés que, si guanyen les eleccions, tornarà la Policia de Barri eliminada per Jesús Ros en 2015

Amb la Font de les Granotes de fons el Partit Popular ha presentat la seua campanya "Ací tornarà la Policia de Barri en 2023". La portaveu i presidenta del partit, Amparo Folgado, ha promés que, si guanyen les eleccions l'any que ve, tornarà la Policia de barri eliminada per Jesús Ros en 2015.

 

Dos cartons-ploma, que reprodueixen a grandària real la imatge de dos policies locals de Torrent al costat d'un cartell que indica "Ací tornarà la Policia de Barri en 2023", és la campanya de denúncia que han iniciat els populars liderats per Amparo Folgado i que recorrerà diferents barris de la ciutat, en la qual es comprometen a reintroduir aquesta figura des de l'alcaldia de Torrent en 2023.



"Volem que Torrent torne a ser una ciutat segura, amb una plantilla de policia concorde a una gran ciutat de 87.000 habitants i que torne a tindre Policia de Barri, patrullant a peu i de dos en dos cada barri de la ciutat", ha assenyalat Folgado.



A més, la presidenta dels populars, també ha apuntat que "no se'ns ha ocorregut una forma més gràfica perquè Torrent conega el meu compromís i el del Partit Popular amb la seguretat ciutadana, que traure a aquests dos policies de cartó al carrer, on hauria d'haver-hi policies de veritat, patrullant a peu, i on estaran després de les eleccions de 2023 quan guanyem les eleccions".



Aquesta acció a peu de carrer del Partit Popular, forma part de la campanya "A l'Empara de Torrent" amb la qual els populars de la capital de l'Horta Sud, al costat de la seua presidenta, Amparo Folgado, fa mesos que venen denunciant el desemparament al qual té sotmesa la ciutat de Torrent, per part de l'actual equip de govern socialista. Tant en seguretat ciutadana, com en falta de neteja, abandó dels barris i en altres temes d'interés, que està abanderant el Partit Popular.



La criminalitat no deixa de créixer a la ciutat de Torrent
Els populars no han deixat de denunciar la falta de seguretat ciutadana als carrers de Torrent. Al principi era una sensació que els veïns havien denunciat, però ara, des de fa uns trimestres, són les dades del mateix Ministeri de l'Interior, els que plasmen l'increment de la delinqüència a la ciutat.



Des de l'any 2019, la delinqüència s'ha incrementat quasi un 40% a Torrent, amb delictes tan greus com el d'agressió sexual que s'ha incrementat un 300%, el de robatoris amb un augment del 110%, i tràfic de drogues en un 250%.



La presidenta del PP, Amparo Folgado ha denunciat en moltes ocasions que "La seguretat ciutadana se li està anant de les mans a Jesús Ros, després de l'eliminació de la Policia de Barri en 2015 i les retallades de més d'un 34% de la plantilla de Policia Local".

 

A més, també ha subratllat que "la creació de 15 places, a més d'estar eternitzant-se en el temps, no sabem a quin o a qui estan esperant, és totalment insuficient per a la quantitat d'agents que ha perdut la ciutat sota el govern del PSOE".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.82.232.31

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.