Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 30 de Juny del 2022

El III Torneig Internacional d'Escacs ‘València, Bressol dels Escacs’ arriba a Torrent

La competició tindrà lloc de l'11 al 17 de juliol a la Sala Cívica de l’Antic Mercat, on es donaran cita al voltant de 160 participants, incloent-hi grans noms del panorama internacional i competidors locals

Un any més, la ciutat de Torrent serà l'escenari de l'III Torneig Internacional ‘València, Bressol dels Escacs’, la competició impulsada per la Federació d'Escacs de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb l'Ajuntament de Torrent, que tindrà lloc de l'11 al 17 de juliol a la Sala Cívica de l’Antic Mercat. Allí es donaran cita al voltant de 160 participants, incloent-hi mitja dotzena de grans mestres (el rang més elevat d'aquesta disciplina) i competidors locals, que tindran l'oportunitat de mesurar-se amb grans referents del panorama internacional i optar als 10.000 euros dels diferents premis.

 

“Amb la celebració d'aquest esdeveniment tornem a situar a Torrent com un lloc de referència dels escacs a nivell mundial, atraient a jugadors internacionals de renom i fomentant el creixement de la disciplina en el nostre territori”, destaca la regidora d'Esport, Susi Ferrer. Per part seua, el director esportiu i de comunicació de la Federació d'Escacs de la Comunitat Valenciana, Luis Barona, remarca que “és un honor tornar a celebrar aquest torneig a la ciutat de Torrent”.

 

Cal destacar que, a diferència de l'any passat, aquesta edició estarà oberta al públic i comptarà amb un aforament d'entre 40 i 50 persones. Igualment, els taulers electrònics permetran al públic seguir la competició a través d'internet, per a aquelles persones interessades que no puguen acudir presencialment.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.64.241

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.