Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 29 de Juny del 2022
FALLES

Cronista presenta el seu projecte i col•laboració amb el Festival Diversity Valencia

Estudi Chuky plantarà la falla el 19 de juliol en el recinte del festival a la Ciutat de les Arts i les Ciències, es desplantarà i posteriorment es tornarà a plantar el 15 de març a Torrent.

Ahir, coincidint amb el dia de l'Orgull LGTBIQ+ es va presentar el projecte faller Diversity, una col·laboració entre la falla Cronista Vicent Beguer i Esteve i el  Festival de música Diversity València, que se celebrarà en la Ciutat de les Arts i les Ciències del 21 al 23 de juliol. Els artistes fallers de l'Estudi Chuky, Rafael i Raúl Martínez (pare i fill), han sigut els encarregats de crear una falla amb forma de flama simbòlica que estarà plantada el 19 de juliol en el recinte del festival, on s’esperen 25.000 assistents, es desplantarà i posteriorment es tornarà a plantar el 15 de març a les Falles de Torrent. La falla portarà per lema "New Flame", un títol internacional que estarà construit al 50% en vareta i a l'altre 50% en suro per ser més sostenible i donar un missatge d'integració, on apareixeran dones i homes que han trencat barreres respecte a la igualtat.

 

A les 20.00 hores va tindre lloc dita presentació a l’Antic Mercat i va comptar amb la presència de l'artista faller, dels representants de la falla Cronista, de les Falleres Majors de Torrent i moltes associacions de la ciutat i amics de la comissió.

 

Diversity València celebra la diferència de la mà d'artistes internacionals de primer nivell. Del 21 al 23 de juliol de 2022, l'atmosfera futurista de la Ciutat de les Arts i els Ciències acollirà més de 50 actuacions musicals amb concerts exclusius a Espanya, directes d'electrònica i DJ Sets en els diferents espais habilitats en l'espectacular recinte. Destaca en el cartell Christina Aguilera, Karol G, Maneskin, Black Eyed Peas, Martin Garrix i Iggy Pop, entre d’altres.
 
Una programació contínua i ambiciosa per a un festival urbà que s'estendrà més enllà de les fronteres del recinte, després de l'explosió de la seua primera edició. I és que tenim com a missió propiciar a València un esdeveniment cultural internacional que incidisca en el concepte diversitat des de diferents prismes.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.220.160.216

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.