Dilluns, 30 de Gener del 2023

Actualitzada Dilluns, 30 de Gener del 2023 a les 12:39:41 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 28 de Juny del 2022
FALLES

Presentació del jurat de falleres majors i Corts d’honor de Torrent amb les candidates

Ahir per la vesprada la Junta Local Fallera de Torrent ha convocat a les 12 joves i 10 xiquetes que formen part del camí d’un somni, el procés de proves i elecció de les màximes representants de la ciutat, per conèixer el jurat.
 
El Saló de plens del consistori ha acollit este senzill acte on els cinc membres del jurat han sigut presentant a les candidates, com a primera presa de contacte abans del començament del període de proves. Una vesprada de nervis que ha servit com a tret d’eixida de les dos pròximes setmanes plenes de sorpreses, convivències i entrevistes.
 
Així el jurat està format per:

IRENE SANCHO ATANET
Empresària. Presidenta de l'Associació de Comerços d'Indumentària Valenciana ASCIVA. Fallera de Alqueries de Bellver-Garbí. Fallera Major Infantil en 1999, Fallera Major en 2010 i 2016.
Sempre vinculada en l'àrea de festejos i protocol de la falla com vicepresidenta. Adjunta 6 anys en la delegació de Cultura de Junta Central Fallera, actualment pertany a la delegació de juvenils en JCF.

 

BORJA SANZ BENLLOCH
Actual professor d'ESO en les àrees de geografia, història, economia i valors ètics. Jurista i Politòleg.
Faller de la Falla Plaza Maestro Arambul Sanz-Campanar. President de la comissió durant els exercicis 2014/2015 i 2015/2016 Secretari, delegat de protocol i de festejos en diversos exercicis fallers. Delegat de sector per Campanar en JCF des de 2016 fins a l'actualitat. Directiu de la Federació de Falles Benicalap Campanar des de 2017 fins a l'actualitat. Secretari delegació de Protocol i RRPP de Junta Central Fallera en l'exercici 2017/2018. Delegat de Protocol de Junta Central Fallera des de 2018 fins a 2022.
Jurat de la Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d'Honor en 2018. Jurat de les FFMM i Corts d'Honor de Torrent de l'any 2019.

 

DIEGO PALACIOS PÉREZ
Artista faller de falles i de fogueres infantils amb més de 25 anys de trajectòria. Pertanyent a la comissió de Falla Exposició-Misser Mascó-Árevalo Baca, la seua falla de tota la vida, Vicepresident de protocol i relacions públiques des de 2016 fins a l'actualitat. Col·laborador habitual del programa de Llevant TV “Tot és festa”. Vinculat al món de l'espectacle amb el seu personatge còmic 'Meni Glamur'. Escriptor dels llibres com 'Sentir el foc' i 'Sentir el foc dels Fogueres de Sant Joan'.
 

ANA BELEN SASTRIQUES GÁLVEZ
Disenyadora, regenta una botiga d'indumentària des del 2003 anomenada Amparo Gálvez.
Actualment forme part del comité organitzador de 775 Aniversari del Gremi de Sastres i Modistes de la Comunitat Valenciana. Fallera Major en 2001, amb càrrecs en la falla Giorgeta des de llavors entre els quals es troben el de sotssecretària, secretària, delegada d'infantils, vicepresidenta d'infantils. Presidenta de la comissió en el 2012.
Mare de Fallera Major Infantil en 2014 i de President Infantil en 2017. Delegada i vicepresidenta de l'Agrupació Falles Centre durant 4 anys. Participa en el concurs de teatre de JCF des del 2010 fins a l'actualitat, fins ara disposa de diverses nominacions i tres “Saraguell” en 2011, 2012 i 2016. Actualment és fallera de la Falla Duc de Gaeta en la qual participa en el teatre i les presentacions.

 

LOLES GRAN GONZÁLEZ

Assessora d'imatge. Perruquera i maquilladora de valenciana havent pentinat i maquillat moltes grans quantitats de Falleres Majors i Falleres majors Infantils de València. Pertanyent a la comissió de Falla Santa Genoveva Torres-Arquitecto Tolsa Alfauir. Formadora en pentinats de valenciana Actualment delegada de l'agrupació Rascanya.  Fallera Major Infantil en 1981 Fallera Major en 1989, 1990 i 1995. Cort d'Honor de la Fallera Major de València 1996. Mare Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil de València 2020 i 2021 Delegada de protocol de la seua falla. Col·laboradora en el programa de tv “Tot és festa”.

 
 
 
 
 
 
Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.192.247.184

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.