Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 27 de Juny del 2022

Folgado (PP): “L'augment de la inseguretat a Torrent és ja costum amb el PSOE en l'alcaldia”

Folgado: “la decisió de Ros en 2015 d'eliminar la policia de barri li està costant molt car a tots els torrentins, ni més ni menys que veient desemparada la seua pròpia seguretat, tant en llocs públics com en les seues propietats privades”.

El Partit Popular de Torrent ha denunciat que la comissió de delictes a Torrent, en el primer trimestre de 2022, s'ha incrementat quasi un 40% respecte al mateix període de 2021, segons es desprén de les dades oficials del Ministeri de l'Interior sobre criminalitat.

 

En aquesta ocasió, tots els tipus delictius que recull la web del Ministeri succeïts a Torrent han augmentat en relació al passat any. Destaquen en aquest increment delictes com els de caràcter sexual, que han passat de 4 a 8, un 100% d'increment, el tràfic de drogues amb el mateix percentatge o la sostracció de vehicles, que han augmentat un 433%, passant de 3 a 16.

 

En el mateix sentit, els delictes de lesions han passat de 0 en el primer trimestre de 2021 a 8 en el present any, així com els robatoris en general, que han augmentat al voltant d'un 50% i els furts un 34%, de 147 a 197. La resta d'infraccions penals s'han vist incrementades en un 34%.

 

La Portaveu i Presidenta local, Amparo Folgado, ha asseverat que “la decisió de Ros en 2015 d'eliminar la policia de barri li està costant molt car a tots els *torrentinos, ni més ni menys que veient desemparada la seua pròpia seguretat, tant en llocs públics com en les seues propietats privades”.

 

Els populars han lamentat la nul·la planificació de personal de Policia Local dels socialistes, que està tenint com a conseqüència la dràstica reducció d'efectius policials al servei de la ciutat, ja que l'entrada de nous agents que cobrisquen les baixes mai arriba.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.116.63.236

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.