Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 27 de Juny del 2022
FUTBOL

El Torrent CF tanca temporada amb el lliurament dels seus trofeus

Des del Juvenil A i fins als querubins, a més dels dos equips femenins van desfilar per a recollir els seus guardons per la gespa del Sant Gregori

Els més de huit-cents components del Torrent C.F. 2021/22 van viure el reconeixement al treball realitzat durant tota la temporada per part de l'entitat amb l'acte de lliurament de trofeus i medalles als quaranta-dos equips de l'escola centenària.



Des del Juvenil A i fins als querubins, a més dels dos equips femenins van desfilar per a recollir els seus guardons per la gespa del Sant Gregori. "Complirem deu anys al capdavant del Torrent i el nostre objectiu no és un altre que continuar fent créixer aquesta ja gran escola, continuar fent créixer el club i professionalitzant-lo", va destacar Víctor Ventosa, que va lliscar l'objectiu de lluitar per ascendir a 2ªRFEF amb el primer equip la pròxima temporada, en la qual el club continuarà celebrant actes del centenari que viu en aquest 2022. A més, el president
va explicar que el pròxim 1 de juliol es llançarà la campanya d'abonaments per a la nova i també ambiciosa temporada del club taronja.



Per part seua, Toni Jareño, director esportiu de l'entitat -de tornada als despatxos i que ja ha cedit completament el testimoni en el primer equip al nou tècnic, Alejandro Esteve-, es va congratular de poder dur a terme de nou aquest acte de lliurament de trofeus després de la pandèmia i va assegurar "molt i molt bona faena" per part de tots els components del Torrent C.F. per a continuar fent créixer l'escola, al mateix temps que va avançar l'ampliació de la secció femenina del club de cara a la pròxima temporada amb la creació d'un equip Infantil i un altre Cadet després del projecte de futbol i futbol sala pioner en la Comunitat Valenciana posat en marxa en aquesta campanya que ahir va tancar l'entitat torrentina.



Especialment emotiva va ser l'eixida al terreny de joc del Benjamí E, que els seus xicotets van mostrar una pancarta d'ànim i suport a Álex Albuixech, pare d'Eric, jugador de l'equip, que la setmana passada va patir un greu accident de moto i continua hospitalitzat.

 

Els encarregats de fer lliurament dels trofeus van ser Javi Rubio i Jesús Galindo, director esportiu i secretari tècnic del primer equip, respectivament; el ja extorrentinista i nou jugador de la Penya Esportiva de 2ªRFEF, Christian Albert; la jugadora torrentina del València C.F., Saray López, i el coordinador general i el coordinador de futbol 8 de l'escola, Sergio Del Campo i José Chaparro.



En aquesta ocasió, a més, el Torrent va estrenar i va entregar uns guardons especials per a reconéixer de manera individualitzada la labor de membres de l'entitat en qualsevol de les seues facetes, amb el Trofeu BigMat Aldino als Valors TCF, el Trofeu Lessors a la Trajectòria Esportiva en el TCF, el Trofeu iPhone Plau a l'Esportivitat, el Trofeu Wattussi al Tècnic TCF i el Trofeu Little Thai a la Companyonia.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.135.213.214

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.