Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 27 de Juny del 2022
SUCESSOS

Desmantellat un punt de venda de drogues en el Xenillet

Juntament amb Torrent també s'han intervingut a València i Alzira i s'han intervingut més de 200 grams de marihuana; uns 92 grams de, pel que sembla, heroïna, i prop de 173 grams del que sembla ser cocaïna

La Policia Nacional ha desmantellat un punt de venda de drogues en el Xenillet, a València capital i Alzira. En total, s'han detingut a cinc persones com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública i s'han intervingut més de 200 grams de marihuana; uns 92 grams de, pel que sembla, heroïna; prop de 173 grams del que sembla ser cocaïna, i 190 euros.



Els investigadors de la Comissaria de districte de Marítim i la de la Comissaria Local de Torrent (València) han realitzat operacions policials en la zona de les Casetes Roses de València i en el barri torrentí del Xenillet. En tots dos casos, els agents van tindre coneixement que podria estar venent-se substància estupefaent des de diversos domicilis.



En Casetes Roses els policies van localitzar a una persona que podria estar subministrant la droga als habitatges que servien com a punt de venda a la menuda. En el moment d'identificar-la en la via pública, van localitzar entre les seues pertinences 170 grams d'una substància pulverulenta, pel que sembla cocaïna. Tant aquesta persona, com una altra sospitosa, van ser detingudes com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública.



D'altra banda, en l'operació policial desenvolupada en el barri del Xenillet de Torrent, els agents van esbrinar que des d'un habitatge de la zona podria estar subministrant-se marihuana. Les investigacions dels policies van culminar amb un registre del domicili, la intervenció de més de 200 grams d'aquesta substància estupefaent, així com la detenció de dues persones.



Així mateix, l'Alzira (València), els policies han detingut a un home com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública durant un control rutinari en el barri del Raval. En el moment d'identificar-lo, van localitzar entre les seues pertinences prop de 92 grams de, pel que sembla, heroïna, i més de tres del qual sembla ser cocaïna, a més d'una bàscula de precisió. Tres dels detinguts, dos d'ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.221.146

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.