Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 23 de Juny del 2022
PP

Folgado (PP): “La justícia confirma definitivament el que veníem denunciant: la nefasta gestió de personal pel PSOE a Torrent”

PP:“Una altra vegada més, tots els torrentins hem de pagar per la terrible gestió de recursos humans portada pel PSOE a la casa de tots”.

El Grup Popular a l'Ajuntament de Torrent ha informat que el consistori  ha sigut condemnat en ferm, pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, en l'anomenat “cas becaris". Encara que l'Ajuntament va recórrer la sentència del Jutjat social, que li condemnava a pagar en concepte de reclamació de salaris a dues becàries que havien denunciat a aquest, el TSJ de la Comunitat Valenciana ha confirmat aquesta sentència i obliga finalment al consistori a pagar aquests salaris deguts.

La Presidenta i Portaveu del PP a Torrent, Amparo Folgado, ha lamentat que “una altra vegada més, tots els torrentins hem de pagar per la terrible gestió de recursos humans portada pel PSOE a la casa de tots”.

 

Nova garrotada en matèria de personal

Els populars denuncien que, per desgràcia, les condemnes judicials i administratives en matèria de personal a l'Ajuntament de Torrent estan convertint-se en una constant durant els últims anys, alguna cosa que no està a l'altura d'una gran ciutat com Torrent.

 

“Suma i seguix, els errors i despropòsits de Ros i govern no semblen tindre límit, però és que, en qüestió de personal, la situació és indignant. Personal becari o de jardineria, com a últims exemples, són les víctimes d'aquesta conducta” ha afirmat la líder popular.

 

Fonts de la formació local han confirmat que han tornat a demanar responsabilitats a l'equip de govern, a més d'expressar la necessitat de dimissions de manera immediata, a causa de la cadena d'enrogiments judicials a aquesta administració.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.226.222.12

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.