Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 22 de Juny del 2022

Folgado (PP): “PSOE i Cs tornen a menysprear el paper del Ple i la labor de l'oposició”

Folgado: “Un projecte tan important com quines obres podràs fer i quals no en els teus immobles, que li ha costat anys elaborar a l'ajuntament, PSOE i Cs pretenen que els veïns ho analitzen i esmenen en temps rècord, i amb el període estival pel mig”.

El PP de Torrent ha denunciat, una altra mostra més, del menyspreu del govern de PSOE i Cs cap a les funcions que el Ple municipal desenvolupa. En aquest cas, la raó és el precipitat lliurament als grups polítics i tractament en ple del Catàleg de Proteccions de Torrent, document que regirà les condicions per a actuar els propietaris sobre els immobles de la ciutat que estiguen protegit.

 

Els populars denuncien que, el matí del dilluns 20 de juny, se'ls va entregar un expedient que consta de 24 documents i quasi 3.800 pàgines per a la seua aprovació de manera urgent en escasses 24 hores, en el ple de les 17:*00h del dimarts 21.

 

Una sèrie de documents que no han sigut entregats impresos, sinó de manera digital, la qual cosa ha retardat encara més l'inici de l'estudi d'aquest catàleg per part dels grups de l'oposició.

 

La líder popular, Amparo Folgado, ha criticat la forma en què l'equip de govern utilitza “el Ple Municipal, un òrgan on, en comptar amb majoria absoluta PSOE i Cs, aquests presenten a plaer les seues iniciatives i assumptes, sense temps material per a exercir la labor de fiscalització i control l'oposició.”

 

El pitjor moment de l'any

El PP de Torrent també ha retret el moment en el qual es traurà a consulta dels ciutadans, en ple estiu i amb la ciutadania centrada en altres assumptes. Després de la presumible aprovació inicial del catàleg, amb el corró de PSOE i Cs, s'obrirà un període de consulta pública que coincidirà amb els mesos de juliol i agost.

“Un projecte tan important com quines obres podràs fer i quals no en els teus immobles, que li ha costat anys elaborar a l'ajuntament, PSOE i Cs pretenen que els veïns ho analitzen i esmenen en temps rècord, i amb el període estival pel mig” ha asseverat la Presidenta dels populars a Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.156.46

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.