Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 17 de Juny del 2022
FUTBOL

Alejandro Esteve sona com a entrenador del Torrent CF per a la pròxima temporada

L'alacantí seria una de les opcions preferides des de l'entitat taronja per al post centenari dels torrentins

Un altre alacantí. Eixa podria ser procedència del nou tècnic del primer equip torrentí. Segons ha pogut saber aquest periòdic, Alejandro Esteve estaria en ment com a entrenador per a la temporada 22-23, una temporada en la qual després del centenari els objectius del club podrien ser menys ambiciosos.

L'ex entrenador de l'Hèrcules B, de 42 anys, posseeix el títol d'Entrenador Nacional de Futbol Nivell 3 UEFA PRO RFEF. A més, compta amb un Màster en Direcció i Entrenament d'equips de futbol, un Màster enlaire rendiment en futbol i és llicenciat en Ciències de l'Esport per la UCAM.

A més d'entrenar a l'Hèrcules B en Tercera RFEF, va anar també segon entrenador del club alacantí en 2ªB, i segon entrenador de l'Esportiu de la Corunya en Segona Divisió. Davant d'això va ser entrenador de La Nucia durant 6 temporada i altres tres de l'Altea.

Un entrenador forà per al projecte *torrentino
La decisió de Toni Jareño de tornar a la direcció esportiva de l'escola, i deixar d'entrenar al primer equip, ha fet que el club torrentí haja hagut d'esforçar-se a buscar un nou entrenador de garanties. Segons les informacions que sonen des del Sant Gregori, la possibilitat que la banqueta del Torrent CF recaiga en un alacantí són molt altes.

En la passada temporada, el fitxatge d'Ángel López després de la destitució del torrentí Santi Marín, no va tindre l'efecte desitjat. L'equip es va salvar del descens en l'últim partit a casa, i l'alacantí va acabar sent destituït del càrrec d'entrenador després d'una mala ratxa de resultats. Sense entrenadors que convencera a la directiva, Toni Jareño va ser el revulsiu d'un equip que va estar a punt d'aconseguir l'ascens.

Aquesta temporada, l'opció alacantina torna a sonar, i Esteve té moltes paperetes de ser el nou tècnic del Torrent CF. La decisió sobre el nou tècnic no tardarà molt a anunciar-se ja que ja han sigut presentats els fitxatges de Javi Rubio, com a nou director esportiu del primer equip, i de Paco Marí, com l'entrenador que pren les regnes del Juvenil A.

D'altra banda, en el capítol de baixes, el club ja ha comunicat que no seguirà Pedro, tot un referent en l'equip, i tampoc el faran Germán, Guzmán, Josep, Marcos Blasco, Monty i Polanco. Per contra, ha presentat el seu nou equip filial *sub 23 per a potenciar la pedrera per a fer salt al primer equip en Tercera.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.92.84.196

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.