Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 13 de Juny del 2022
CULTURA

El grup Lluvia homenatja el cantant Rubén Medina en el 50a aniversari de la banda

El concert es va celebrar dissabte passat en l’Hort de Trènor, on es van congregar al voltant de 600 persones per a rendir tribut a la mítica banda

Després de deixar els escenaris fa sis anys, el grup torrentí Lluvia es va reunir dissabte passat per a commemorar el seu 50a aniversari, amb una actuació que va retre homenatge a Rubén Medina, un dels membres de la banda mort recentment, davant l'Hort de Trènor. Amb aquest propòsit, en el concert es van presentar diversos temes compostos pel mateix Rubén abans de morir, que van ser interpretats per la seua filla, Jessica. L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde Jesús Ros i el regidor de Festes, José Pascual Martinez, els qui van estar acompanyats per altres membres de la Corporació Municipal.

 

Uns dies abans, quan es va presentar el concert en la tradicional trobada de l'alcalde Jesús Ros amb els mitjans de comunicació, la mateixa Jessica Medina va explicar que “el meu pare tenia molta il·lusió per viure l'aniversaride la banda, però va haver de ser posposat per la pandèmia. Per això, ara volem rendir-li tribut amb aquest concert d'aniversari, ja que un dels seus majors desitjos era tornar a pujar-se a l'escenari davant del públic de la seua ciutat”.

 

En aquest aspecte, el responsable de l'àrea de Festes, José Pascual Martínez, destaca “l'increïble acolliment que la ciutat de Torrent va brindar a la mítica banda, superant amb escreix els assistents previstos per a l'esdeveniment”- L'edil també remarca que “aquest és el millor homenatge que els torrentins podien oferir a Rubén Medina”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.146.37.35

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.