Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 13 de Juny del 2022
OCI

Música i esport per a donar la benvinguda a l'estiu

L'Ajuntament de Torrent ha organitzat una festa "fi de curs" per als joves de la localitat

Dissabte que ve 18 de juny, l'Ajuntament de Torrent organitza una completa programació orientada a les persones joves del municipi, amb l'objectiu d'acomiadar el curs escolar i donar la benvinguda a l'estiu. Així, a partir de les 10 del matí, el Skate Park de l'avinguda Reina Sofia acollirà la celebració de l'esdeveniment 'URBNS Torrent', impulsat per la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb Generalitat Valenciana i la Diputació de València, que comptarà amb diferents proves de skateboarding, parkour, acrobàcies amb patinet, un torneig en línia del videojoc NBA 2k i diversos tallers i activitats, així com l'habilitació d'una àrea infantil. D'altra banda, cal destacar que hi haurà diferents premis per valor de 2.800 euros, que es repartiran entre les diferents competicions. Informació i inscripcions en www.urbansfestival.com 

 


"Volem oferir al públic un esdeveniment esportiu i cultural carregat d'acció, competició i espectacle", afirma la regidora de Cultura i Esports, Susi Ferrer, qui afig que "també tractem de remarcar els espais verds de la ciutat i el fabulós Skate Park del qual disposem, així com enaltir un model de vida saludable i actiu".

 


Aqueix mateix dia a la nit, la música serà la protagonista amb la I edició del Torrent Prom Festival, que tindrà lloc, de 21 h a 3 h, en l'Àgora de Parc Central. El festival, d'accés lliure i gratuït, està orientat a les persones que s'han graduat dels seus estudis aquest curs, i comptarà amb l'actuació de noms destacats del panorama com Eseose, Pmk, Brenda Serna i Dj Chache Júnior. Així mateix, la regidoria d'Igualtat disposarà d'un Espai Violeta per a assessorar i assistir a la joventut.



"Amb aquesta iniciativa volem premiar el treball i l'esforç que les persones joves de Torrent han realitzat durant tot el curs. De manera que l'Àgora de Parc Central siga un punt de trobada amb les seues amistats i coneguts", explica el regidor de Festes, José Pascual Martínez.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.17.28.48

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.