Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 08 de Juny del 2022
CULTURA

Torrent de Paraules celebra la seua Setmana Cultural amb motiu del seu XI Aniversari

Les activitats tindran lloc del 15 al 18 de juny en el Museu Comarcal de L'Horta Sud, i posaran en valor la paraula, la imatge i la música

Amb motiu del seu XI Aniversari, l'associació Torrent de Paraules, dedicada a la difusió i organització d'esdeveniments culturals, celebrarà la seua Setmana Cultural del 15 al 18 de juny en el Museu Comarcal de L'Horta *Sud. La programació elaborada per a commemorar els seus onze anys de trajectòria compta amb una sèrie d'activitats que posaran en valor la paraula, la imatge i la música, reunint diversos artistes i amants de les lletres en una festa on la cultura serà l'autèntica protagonista. 

 

Així, el dimecres 15 de juny tindrà lloc la inauguració de l'esdeveniment amb una exposició de pintura i fotografia, que serà seguida per la presentació de l'antologia Torrent de Paraules i l'actuació de la cantant convidada, Verónica Abellán. El dijous el públic podrà gaudir de la I Fira Artística de Torrent de Paraules, així com d'una exposició i venda de llibres i art, una sessió de micro obert i la presència dels artistes convidats Verónica i J. Carlos Abellán i Geneviève Nieto.

 

L'endemà, el divendres de 17 de juny, serà el torn de l'activitat Poesia a la Carta amb Felicitat González i Germán Terrón; data que serà culminada per l'actuació de la cantautora Amarela. Finalment, la jornada de clausura de la Setmana Cultural ens brindarà la XIV Trobada Poètic i Artístic per la Pau, a més de diverses interpretacions a càrrec dels artistes Graciela Di Palma, Rafa i Pepe *Quirant, Miguel García Casas i UDAE- Dansa.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.161.222

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.