Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 08 de Juny del 2022
FUTBOL SALA

L'Hispànic tanca temporada superant els seus objectius

De cara a la pròxima temporada el club espera consolidar el seu projecte d'una cantera pròpia

L'Hispànic ha tancat aquesta temporada superant els seus objectius inicials. Després de consumar-se el descens de 2a Divisió Nacional Femenina de futbol sala a lliga autonòmica en la temporada 2020-2021, la direcció del club torrentí es marque un propòsit iniciar un nou projecte des de zero. Ricardo Bellver president de l'entitat torrentina es va posar en contacte amb M. José Climent, entrenadora de nivell 2 de futbol sala i persona molt vinculada al club de Torrent per a oferir-li el projecte i començar a treballar des de l'inici i amb l'objectiu de fer el futur equip el més torrentí possible.

 


M. José va començar a contactar amb gent i a poc a poc a l'agost va començar el camí d'inici del nou projecte, diverses xiques de Torrent i altres vinculades al futbol torrentí durant anys van començar a treballar sobre el parquet de forma molt dura, amb el pas dels dies el circule es va anar ampliant i a la fi d'agost disposava d'un grup de 14 o 15 xiques entre torrentines i xiques de pobles limítrofs, la majoria d'elles amb poca trajectòria en futbol sala. M. José i la seua inseparable amiga Isabel Laguna "Pitu" van ser dia a dia traient les virtuts de les xiques, l'objectiu únic gaudir i consolidar un projecte per a Torrent i que les graderies s'anaren carregant de gent que seguira l'equip.

 

A més de la vinculació amb el Torrent CF per a crear un projecte des de la base per a xiquetes que combina el futbol amb el futbol sala, que a més ha sigut un vertader èxit en l'humà i en l'esportiu. Les xiques amb les quals comptava, algunes ja veteranes, però amb la virtut de la qualitat que van tindre en el futbol, l'esperit competitiu i el sacrifici pel treball col·lectiu va fer que arrancara una pretemporada amb resultats magnífics i esperançadors.

 

Arranque la temporada i l'equip cada vegada s'acoblava més al futbol sala malgrat perdre la primera trobada a Castelló 4-3, l'equip inicia la temporada a casa davant Maguen UPV, el 3 d'octubre 2021 en l'Anabel Medina amb victòria 6-0, l'equip guanya totes les seues trobades amb golejades fins al 13 de novembre que cau a casa davant el líder 1-4, la segona volta amb l'equip més assegut millora en joc i qualitat i acaba la primera fase de manera sorprenent en tercera posició i classificant-se per a la fase d'ascens, sent una sorpresa per a quasi tots, després d'una arrancada dubitativa en la fase d'ascens amb diverses derrotes. 

 

L'equip feia l'efecte d'haver tocat sostre i resignar-se l'entitat que l'equip havia complit l'objectiu, però les xiques de M. José volien més i sabien de la seua competitivitat i esperit de superació i novament estaven decidides a donar una altra sorpresa, l'equip comença a guanyar les seues trobades un darrere l'altre, deixant en el camí als galls del grup als quals venç a Torrent i Ye Faki a Cocentaina, de manera sorprenent l'equip es fica tercer empatat amb el segon i amb la possibilitat de quedar subcampió si es donava un triple empat entre segon, tercer i quart, les torrentines van cobrir el seu expedient i van véncer 0-4 a Bisons "B" a Castelló, però la derrota per incompareixença d'un dels equips implicats evite que l'equip de Torrent aconseguira el subcampionat, conformant-se amb el tercer lloc empatat a punts amb Ye Faki que va ser segon.

 


L'objectiu estava superat amb escreix, ningú el mes d'agost de 2021 podia pensar que es fera la gesta de quedar en el Top 3 i millor equip de València, a més de descobrir el potencial que poden aportar algunes de les jugadores de la present temporada al futsal femení, assentant la base de les guerreres hispàniques, la humilitat, sacrifici, competitivitat i treball.

 


L'equip continua entrenant de forma de manteniment i amb les jornades de portes obertes de cara a la pròxima temporada, en la qual s'espera que servisca perquè el projecte acabe assentant-se i amb el somni de crear un segon equip de jovenetes en categoria provincial que reforce el projecte de futur.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.17.74.227

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.