Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 07 de Juny del 2022
BENESTAR SOCIAL

Caixa Rural Torrent destina 20.000 euros a la labor solidària amb els més vulnerables

L'objectiu de millorar la qualitat de vida i el benestar dels col·lectius més vulnerables de la comarca la situació de la qual, en els últims anys, s'ha vist agreujada per la pandèmia

El Fons Social de Caixa Rural Torrent ha destinat 20.000 euros a les diferents iniciatives dirigides a ajudar als col·lectius més desfavorits, posades en marxa per les diferents entitats i organitzacions sense ànim de lucre de la comarca.



Des de fa dècades, l'entitat col·labora activament en les actuacions que realitzen Creu Roja, Càritas, els economats de Torrent, Catarroja, Montroi i Montserrat, Solidaris per tu, Associació Gitana Europea i Intercultural, i el Punt d'Aliments de Torrent, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida i el benestar dels col·lectius més vulnerables de la comarca la situació de la qual, en els últims anys, s'ha vist agreujada per la pandèmia.



Solidaritat a la comarca
Una de les entitats amb les quals col·labora l'entitat és Creu Roja per a donar suport a la seua activitat dedicada a atendre necessitats dels col·lectius en risc d'exclusió social, prioritàriament les de caràcter sanitari i social.



En el cas de Càritas, Caixa Rural Torrent està donant suport a l'economat parroquial de La nostra Senyora d'Aldaia, que ha vist duplicat el nombre d'usuaris a causa de l'augment de famílies afectades per la crisi econòmica derivada de la crisi sanitària. Igualment, col·labora amb l'economat Mare de Déu del Pòpul de Torrent format pels centres de Càritas parroquials de l'Asunción de La nostra Senyora, San José i Sant Joan Bosco, on s'atén més de 500 famílies.



Així mateix, dóna suport a l'economat de Catarroja, gestionat per les quatre parròquies de la localitat, als economats de Montroi i Montserrat, i al Punt d'Aliments de Torrent, servei municipal gestionat per voluntaris que també ha vist incrementat el nombre d'usuaris en circumstàncies desfavorables.



Una altra de les entitats destinatàries de les ajudes és Solidaris per tu, associació que es va constituir a Torrent a mitjan 2020 amb la fi proporcionar ajuda integral a les famílies més desfavorides, a través d'una acció caritativa i social.



Així mateix, Caixa Rural Torrent també col·labora amb l'Associació Gitana Europea i Intercultural, entitat social sense ànim de lucre que realitza programes i projectes que afavorisquen el desenvolupament de la comunitat gitana i no gitana i altres minories ètniques amb el risc d'exclusió social.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.94.102.228

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.