Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 07 de Juny del 2022
FUTBOL

L'exfutbolista Javi Rubio, nou director esportiu del primer equip del Torrent CF

Toni Jareño, després de deixar la banqueta del TCF, continuarà sent el director esportiu del club i Jesús Galindo, l'excapità torrentinista, completarà l'organigrama com a secretari tècnic del Torrent C.F. 2022/23

"Em retrobe amb l'equip on vaig nàixer com a futbolista i on vaig créixer –ací vaig estar des de benjamins fins que em va fitxar el València en cadets-. Jo vull molt a Torrent i al Torrent, fins i tot estant fora, sempre he seguit al Torrent, és un sentiment.

 

El fet que el meu pare haja sigut president del club també el fa especial, conec a molta gent que hui dia compon l'organigrama del club, i des de ben xicotets som amics. Tot és especial", detalla Javi Rubio, nou director esportiu del primer equip del Torrent C.F., que hui comença una etapa que considera "molt il·lusionant", així com un repte "apassionant".



El club ha creat aquesta nova parcel·la en l'organigrama esportiu del Torrent C.F. per a reforçar el treball del primer equip després de la disputa del play-off en la temporada del centenari taronja, sota la batuta d'un Toni Jareño que torna a la direcció esportiva del club i que encapçalarà l'estructura esportiva en els despatxos. L'estructura esportiva la completarà l'excapità taronja Jesús Galindo en la secretaria tècnica.



"Els nostres objectius? Venim d'una temporada molt bona, en la qual l'equip va aconseguir ficar-se en play-off. Aquesta temporada, des de la humilitat i tocant de peus a terra, però volem estar amb els millors, en la part més alta de la taula, i per a això cal fer una gran faena des del principi. Amb molta faena i dedicació intentarem encertar. Els protagonistes són els futbolistes.

 

Els ajudarem al fet que tinguen les millors condicions per a estar el més alt de la taula", assegura Rubio, exfutbolista professional torrentí de 37 anys, que va debutar en Primera divisió amb el Vila-real C.F. en la temporada 2005-06, en la qual va arribar a anar convocat per als partits de quarts de final de la Champions davant l'Inter de Milà a Itàlia i la volta de les semifinals en la recordada trobada davant l'Arsenal en llavors El Madrigal, el partit del penal de Riquelme. Després, Rubio va jugar en el Racing Portuense, Real Murcia, Esportiu Alabés o Alcoià, entre altres clubs, fins a penjar les botes en 2017 en el CS Castelló, on va passar a formar part de la secretaria tècnica i del cos tècnic per un breu període de temps al costat de Juan Carlos Garrido.



"Va ser l'any de Segona divisió. Va ser un any intens, no va ser un final feliç, però vaig aprendre molt en els dos àmbits. Espere poder desenvolupar al Torrent tot el que vaig aprendre i poder ajudar. Intentaré aportar des de la meua experiència tant dins com fora del terreny de joc perquè les coses isquen bé, perquè un club com el Torrent continue creixent i perquè siga una altra temporada il·lusionant i bonica i puguem estar en el més alt de la classificació", afirma Rubio.



El primer gran repte, fitxar el nou entrenador del primer equip. "Volem trobar a l'entrenador que considerem ideal per a l'objectiu que té el Torrent i a partir d'ací, configurar la plantilla, veure qui es quedaran de l'any passat i, tant amb la direcció esportiva com amb l'entrenador, hi haurà un consens per a intentar formar una plantilla la més competitiva possible", explica el torrentí.



Professional, constant, passional, intens i dedicat 24 hores al dia al seu treball són algunes de les característiques que refereix Javi Rubio sobre si mateix. "Són els meus senyals d'identitat com a futbolista i amb les quals, amb la meua experiència i aptituds, intentaré ajudar al club i, des de l'adreça esportiva, ensenyar-los i inculcar-los als nous futbolistes", detalla Rubio, qui confessa que el seu pare està "content" de saber que afronta aquesta nova etapa al Torrent C.F. José Vicente Rubio va ser president del club dues temporades, de 2004 a 2006. Anteriorment, va ser directiu, secretari, vicepresident i president en funcions del club, del qual va formar part durant nou campanyes.



El nou director esportiu del primer equip del Torrent C.F. també té un missatge per a l'afició taronja, que es va bolcar amb l'equip en la temporada històrica del centenari i va demostrar en nombroses ocasions el perquè de la sang i marea taronja: "Posarem tot de la nostra part perquè siga una gran temporada, per treball i esforç no serà. Que la piloteta entre o no també marca molt, però en el que siga a la nostra mà, des de la professionalitat i la humilitat, intentarem fer un projecte seriós, que es continue consolidant, perquè l'afició gaudisca, un projecte professional. Intentarem posar al Torrent on volem que estiga".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.33.178

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.