Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 06 de Juny del 2022
BENESTAR SOCIAL

El centre de majors del carrer Caixa d'Estalvis segueix sense estar insonoritzat

El PP qualifica "d'inaudit" i considera que hi ha hagut temps suficient per a arreglar la insonorització del local que alberga el CEAM i poder seguir amb el ball en les seues instal·lacions

El Partit Popular ha tornat a denunciar que el centre de majors del carrer Caixa d'Estalvis segueix sense estar insonoritzat. Els populars ho qualifiquen d'"inaudit" i consideren que hi ha hagut temps suficient per a arreglar la insonorització del local que alberga el CEAM i així poder seguir amb l'activitat del ball en les seues instal·lacions.



Segons el PP que ha tornat a traure el seu "Despatx al carrer", un dels principals problemes que els veïns, en aquest cas els més majors, és la falta del ball en els centres de majors, activitat que es va veure interrompuda en 2019 en el CEAM del carrer Caixa d'Estalvis per problemes d'insonorització del local.



Segons afirmen els populars, molts majors comenten que han de desplaçar-se, els que poden, a altres municipis per a realitzar aquesta activitat, suposant aquest trajecte un alt risc per a ells.



La líder dels populars a Torrent, Amparo Folgado, ha expressat la seua indignació amb aquesta situació, ja que "aquesta qüestió ve arrossegant-se des de lluny, sense posar solució la Conselleria ni col·laboració ni ajuda l'ajuntament per a retornar als nostres majors aquesta activitat, que era molt apreciada per ells".



Els populars consideren que, en aquests dos últims anys amb el CEAM tancat quasi per complet, s'haurien pogut realitzar les actuacions per a adequar aquest local per a poder continuar albergant el ball, sense suposar aquestes obres un problema per al correcte funcionament del centre.


No és la primera vegada que els populars han denunciat aquesta situació del CEAM en aquests tres anys, sent l'última el mes de gener arran de la supressió temporal de la quasi totalitat d'activitats per raons sanitàries.



En aquella ocasió, el PP de Torrent va demanar a ajuntament que Conselleria que es posaren d'acord per a recuperar les activitats i serveis que s'havien suprimit i, en cas de ser necessari, que la Generalitat Valenciana cedira la gestió al consistori i mantindre el funcionament d'aquest centre referent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.216.34.146

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.