Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 03 de Juny del 2022
ESPORTS

Comença la inscripció de les Escoles i Campus Esportius d’Estiu

Un estiu més, els xiquets i xiquetes de la ciutat podran gaudir d'una completa programació lúdica, educativa i esportiva durant els mesos de juny i juliol, després de la finalització del curs escolar

Un estiu més, l'Ajuntament de Torrent impulsa els Escoles i Campus Esportius d’*Estiu, amb l'objectiu de brindar als xiquets i xiquetes de la ciutat una completa programació lúdica, educativa i esportiva durant els mesos de juny i juliol, després de la finalització del curs escolar. 


Així, els xiquets i xiquetes d'entre 3 i 12 anys que estiguen matriculats en els centres de Torrent podran inscriure's fins al 17 de juny o fi de places (un total de 300) en l’Escola d’*Estiu, que tindrà lloc del 27 de juny al 29 de juliol en els centres educatius d'Antonio Machado i El Vaig moldre, on podran realitzar activitats com a animació a la lectura i teatre, educació artística, medi ambient, tallers de cuina, activitats en anglés, esports i psicomotricitat, piscina, realitat virtual i noves tecnologies o jocs populars. Inscripcions en el següent enllaç: https://bit.ly/3tajfv8 .
Per part seua, l’*Escola d’*Estiu Especial està dirigida a les persones d'entre 3 i 20 anys matriculada en els centres d'educació especial de la ciutat, que podran inscriure's fins al pròxim 17 de juny o fins que s'esgoten les places (compta amb 20). Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració del centre ocupacional ABD i els centres d'educació especial l’Encarnació, La Va unir, Squema i Torre Pinos, que oferiran tallers, visites culturals, activitats esportives i jocs populars en el centre d'educació especial l’Encarnació. Inscripcions en el següent link:

https://bit.ly/3ned3w6 .

 


Del 27 de juny fins al 22 de juliol, els xiquets i xiquetes d'entre 5 i 16 anys que estiguen empadronats a Torrent podran practicar als Campus Esportius diferents combinacions de les següents activitats i esports: futbol, futbol-sala, bàsquet, tennis, frontenis, pàdel, natació, voleibol, handbol, gimnàstica rítmica, multiesport, ritmes, English playing, multiesports, jocs tradicionals, pilates infantil i informàtica. Aquestes activitats, que compten amb un total de 434 places, es dividiran en 8 campus diferents distribuïts en el Poliesportiu Anabel Medina, el Pavelló El Vedat, el CEIP Verge del Roser, el CEIP Federico Maicas, el Parc Aquàtic El Vedat i les instal·lacions del complex esportiu Parc Central.

Tota la informació en: https://bit.ly/3x1i3et

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.131.72

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.