Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
FOTO: SERGIO PARRA FOTO: SERGIO PARRA
REDACCIÓ
Dijous, 02 de Juny del 2022
TEATRE

L'actriu Charo López visita Torrent amb "Verso a verso"

Aquest cap de setmana també podrem gaudir de Melomans és un grup vocal i teatral creat en 2010 per quatre joves artistes valencians: Edu Escartí, Gonzalo Manglano, Javi Reig i Pau Ferrer

Charo López, una de les nostres grans actrius de teatre i cinema, visita el nostre escenari per a oferir-nos "Verso a verso", un preciós recital al costat del baríton Luis Santana i acompanyats pel mestre Víctor Carbajo al piano. Els versos de Lorca, Machado, Miguel Hernández, Santa Teresa de Jesús... inundaran l'escena com una fotografia capaç de recollir en paraules, en un instant, en un colp de llum, les imatges que enfoca. Un espectacle en el qual subjau la idea que només la poesia salva de l'oblit. Una nació, una cultura poden reconstruir el seu passat, present i futur en la mesura en què la poesia els retrata amb les seues paraules. La funció serà el diumenge 5 de juny a les 19 h.



Però el cap de setmana comença amb Melomans és un grup vocal i teatral creat en 2010 per quatre joves artistes valencians: Edu Escartí, Gonzalo Manglano, Javi Reig i Pau Ferrer. Sense més instruments que les seues pròpies veus i amb l'humor com a segell distintiu, Melomans s'ha convertit en un referent de la música a capela a Espanya.

 

El seu repertori abasta tot tipus d'estils, des de clàssics del pop i del rock internacional (Elvis, Beatles, Queen...), fins a grans hits actuals (Lady Gaga, Shakira...), passant per artistes com Els Luthiers, Serrat o Tequila i altres gèneres com boleros, havaneres, bossa, barbershop, doo-wop o bandes sonores de pel·lícules. En 2019 estrena el seu tercer espectacle: "Es canta, però no es toca - live" actualment en gira per tota Espanya després del seu pas pel Nou Teatre Alcalá de Madrid en la temporada 2021-2022. 

 

Melomans torna amb un espectacle fresc, dinàmic i divertit. Quatre veus a capela, amb l'humor com a vehicle, faran un repàs de cançons de hui i d'ahir (i de la setmana que ve). 'Es canta, però no es toca' és el títol de l'àlbum que Melomans va publicar fa ja més de 7 anys. Presenten ara un repertori tan diferent que l'única cosa que queda d'aquell treball és el títol. Temes i arranjaments nous i sorprenents, sense més instruments que les seues veus, i amb molt d'humor per a tots els públics. La funció serà el dissabte 4 de juny a les 20 h.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.173.43.215

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.