Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 01 de Juny del 2022
MEDI AMBIENT

Ros: "Farà falta molt temps i diners per a desmantellar la planta de Gemersa"

L'alcalde Jesús Ros afirma que segueix a l'espera de la conselleria per a poder aconseguir tancar la planta de Gemersa que ha patit dos incendis en menys de 24 hores

"Farà falta molt temps i molts diners per a desmantellar la planta de Gemersa". Així de contundent s'ha mostrat Jesús Ros després dels dos incendis que ha patit la zona en menys de 24 hores fa una setmana. El màxim edil ha reconegut que segueix a l'espera de la decisió que prenga la conselleria de Medi Ambient, "és un tema complicat tant per pressupost com per temps per a deixar aqueix espai tal com estava abans d'obrir aquesta instal·lació, és un problema que venim arrossegant des de fa més de cinc anys, sinó record mal i costarà posar-li solució de manera immediata".

 

La planta de residus de la construcció, inaugurada a l'abril de 2008 en la partida de la contesa pel PP, i clausurada en 2016, s'ha convertit en un problema que es fa etern. Des de juny de 2017 s'espera que la conselleria de Medi Ambient procedisca a la seua clausura definitiva i a la retirada d'enderrocs. 



L'any 2019 la Conselleria de Medi Ambient es va comprometre amb l'Ajuntament de Torrent a realitzar i pagar la reversió de la planta de Gemersa en 2020, la planta de l'empresa Gestió Mediambiental de Residus (GEMERSA) segueix igual.

 

Fa menys de dos mesos, es va enviar una carta a la conselleria d'Agricultura, Medi Ambient perquè inicie els treballs promesos en 2019 i que havien de començar en 2020 i que segueixen sense posar-se en marxa, assenyalen fonts de l'Ajuntament de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.223.43.142

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.